search
5 supercoole ideeën voor de nieuwe spin-off van 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

5 supercoole ideeën voor de nieuwe spin-off van 'The Big Bang Theory'

Wij bedachten wat ideeën voor een spin-off van 'The Big Bang Theory'.

Iedereen is natuurlijk zeer benieuwd naar de nieuwe spin-off van The Big Bang Theory. Er wordt flink gegist waar de spin-off zich op zal gaan richten. Er is, na de aankondiging, eigenlijk niets meer van vernomen. Om de wachttijd wat aangenamer te maken, bedachten wij 5 mogelijke spin-off-ideetjes.

Penny's Pursuit


Na haar tijd met de gang van The Big Bang Theory besluit Penny haar dromen na te jagen in de entertainmentindustrie van Los Angeles. Deze spin-off volgt haar reis terwijl ze probeert door te breken als actrice, met alle ups en downs die bij haar carrièrekeuzes horen.

Bekijk op instagram


The Wolowitz Family


Deze komische spin-off draait om het leven van Howard en Bernadette na de geboorte van hun kinderen. Terwijl ze jongleren met ouderschap en hun eigen carrières, belicht de serie de grappige en uitdagende momenten die zich voordoen in het leven van dit geliefde stel.

Raj's A-romantic Escapades


Rajesh Koothrappali staat centraal in deze romantische komedie-spin-off. Terwijl hij zijn liefdesleven en carrière voortzet, verkennen we Raj's zoektocht naar liefde en zijn voortdurende avonturen in de wereld van wetenschap en technologie.

Bekijk op instagram


Sheldon's Scientific Journey


In deze spin-off duiken we dieper in de wetenschappelijke carrière van Sheldon Cooper. Deze spin-off concentreert zich op zijn grensverleggende onderzoek en experimenten terwijl hij werkt aan complexe projecten en bijdraagt aan baanbrekende ontdekkingen.

Bekijk op instagram


The Comic Book Crusaders


Stuart Bloom en Wil Wheaton bundelen hun krachten in deze serie. Samen runnen ze een stripboekwinkel en navigeren ze door de wereld van geekcultuur en fandom. Deze komedieserie biedt een scherpzinnige blik op de strijd om te slagen in de niche van stripboeken en conventies, uiteraard met af en toe gastoptredens van andere personages uit het The Big Bang Theory-universum.

Zomaar wat ideetjes dus. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte waar men daadwerkelijk mee gaat komen. Tot die tijd: kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen