search
'Prison Break' komt terug met nieuw seizoen!
Series / Nieuws

'Prison Break' komt terug met nieuw seizoen!

De beroemde serie keert terug met een nieuwe insteek, maar speelt zich wel in dezelfde wereld van de voorgaande seizoenen.

Hulu ontwikkelt naar verluidt een nieuw seizoen van de FOX-ser Prison Break

De oorspronkelijke serie debuteerde met veel succes in 2005 en omvatte uiteindelijk vier seizoenen en een (direct-naar-video) film.

Een nieuwe kans


De serie werd in 2017 ook uit het slop getrokken voor een vijfde seizoen. Hoofdrolspelers waren Wentworth Miller, Dominic Purcell, Amaury Nolasco, Sarah Wayne Callies, Paul Adelstein, Rockmond Dunbar en Robert Knepper.

De nieuwe incarnatie van Hulu zou zich naar verluidt in dezelfde wereld als de vorige seizoenen afspelen, maar de centrale personages van Michael Scofield (Miller) en Lincoln Burrows (Purcell) worden niet verwacht terug te keren.

Talent achter de camera


En dat is niet geheel onverwacht, want Miller kondigde in 2020 al eens aan klaar te zijn met de franchise.[i]Mayans M.C.-bedenker, -producent en -showrunner Elgin James zal het script schrijven van de nieuwe reeks en produceren via zijn productiemaatschappij Sierra Drive.

Geheimzinnige productie


Details over de plot worden vooralsnog geheimgehouden. 20th Television, producent van het origineel, zal ook ditmaal produceren.

Andere terugkerende namen zijn serie-bedenker Paul Scheuring en uitvoerend producenten Dawn Olmstead, Marty Adelstein en Neal Moritz.

Het is nog onbekend wanneer we het nieuwe seizoen van Prison Break kunnen verwachten.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen