search
Nieuwe 'The Batman'-spin-off krijgt teleurstellende update
Series / Nieuws

Nieuwe 'The Batman'-spin-off krijgt teleurstellende update

De stakingen hebben ook invloed gehad op 'The Batman'-spin-off 'The Penguin'.

De uitbreiding van het The Batman-universum zal later plaatsvinden dan verwacht. De aankomende DC-serie The Penguin richt zich inmiddels namelijk op een nieuw releasevenster op HBO Max dan eerder werd verwacht.

Matt Reeves heeft momenteel meerdere spin-offs van The Batman in de maak, waar The Penguin er één van is. Hierin zien we Colin Farrell opnieuw als Oswald Cobblepot, voor de eerste keer als hoofdrol in zijn eigen serie.

Herfst 2024


Recent onthulde de contentbaas Casey Bloys dat The Penguin in de herfst van 2024 uitkomt. Het plan was in eerste instantie om de serie in de lente uit te brengen, maar gezien de stakingen is de première uitgesteld. Hoewel er dus gericht wordt op de herfst van 2024, is er nog geen specifieke datum onthuld.

Dat is logisch, omdat ze de releasedatum waarschijnlijk zullen aankondigen in de eerste trailer. De productie van seizoen 1 van The Penguin was al begonnen voordat het filmen werd opgeschort door de stakingen. Het is onduidelijk hoeveel afleveringen van de serie er op dit moment nog moeten worden opgenomen.

Kort na The Batman


The Penguin speelt zich kort na het einde van The Batman af, waarin Gotham City onder water werd gezet door The Riddler. Volgens Farrell, die ook uitvoerend producent is van de serie, begint de spin-offserie een week na The Batman. Dit betekent dat kijkers na de enorme climax niet veel zullen hebben gemist.



Seizoen 1 zal uit acht afleveringen bestaan, met Lauren LeFranc als showrunner. Hoewel we nog niet veel weten over het plot van The Penguin, onderzoekt de serie de plaats van Oswald in de criminele onderwereld terwijl Batman een grotere bedreiging wordt voor de schurken van Gotham City.

Robert Pattinson?


Er gaan ook geruchten dat Robert Pattinsons Batman in The Penguin zal verschijnen, hoewel dat nog moet worden bevestigd door Warner Bros. Bekijk The Batman op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen