search
Goed nieuws voor 'Curb Your Enthusiasm'-fans: seizoen 12 binnenkort te streamen
Series / Nieuws

Goed nieuws voor 'Curb Your Enthusiasm'-fans: seizoen 12 binnenkort te streamen

Het oeuvre van de ongemakkelijke mopperkont wordt met nóg een seizoen uitgebreid.

Al meer dan 33 jaar domineert Larry David de wereld van de komedie op televisie. Eerst met Seinfeld en sinds 2000 met zijn serie Curb Your Enthusiasm. En dat houdt gelukkig niet op.


HBO-baas Casey Bloys kondigde namelijk onlangs aan dat het twaalfde seizoen van Curb Your Enthusiasm in februari 2024 in première zal gaan. Normaal probeert HBO seizoenen vooraf in te plannen maar bij Larry David is het altijd maar de vraag wanneer er wat nieuws komt.

Einde van een tijdperk?


Hoewel er eerder dit jaar geruchten de ronde deden dat het 12e seizoen van Curb Your Enthusiasm het laatste zou zijn, zei Bloys dat dergelijke beslissingen nog niet door HBO zijn genomen. Bloys vertelt:

"We laten dat meestal over aan Larry, en ik denk dat hij nadenkt over wat hij wil doen. Hij weet dat het een open uitnodiging is geweest, dus ik denk dat hij zal beslissen of hij wil doorgaan of dit het laatste seizoen wordt."

Niks is nog zeker


Het schijnt dat David's huidige overeenkomst met HBO in 2023 afloopt, wat betekent dat David een nieuwe overeenkomst met het netwerk zou moeten sluiten om een 13e seizoen te kunnen maken.



Hoe dan ook kunnen we in ieder geval uitkijken naar een twaalfde seizoen van Curb Your Enthusiasm. Kijk alle afleveringen op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen