search
'Star Wars'-Inquisitors: ontdek hun verrassende originele ontwerp, ze zagen er eerst totaal anders uit!
Series / Foto's

'Star Wars'-Inquisitors: ontdek hun verrassende originele ontwerp, ze zagen er eerst totaal anders uit!

'Star Wars'-ontwikkelaar Pat Presley deelt de eerdere versie van de Inquisitors op social media.

Presley heeft aan meerdere Star Wars-projecten gewerkt en deelde het verrassende eerdere ontwerp van Darth Vaders agenten, de Inquisitors.

Deze gevallen Jedi jagen, samen met de Grand Inquisitor, zowel op potentiële Jedi als op overlevenden van de gruwelijke Order 66. In eerste instantie was de Grand Inquisitor volledig in het wit gekleed en van een andere planeet afkomstig.

Opvallende slechteriken


Presley merkt op dat de witte outfit geïnspireerd was op de Stormtroopers. Het idee erachter was om de slechterik op te laten vallen. Per slot van rekening dragen Dark Side-personages in de wereld van 'Star Wars' geen wit.

Verder is op de afbeelding te zien dat de Grand Inquisitor een Chagrian is, afkomstig van de planeet Champala. Hij ziet er amfibie-achtig uit, in tegenstelling tot het Pau'an-personage dat te zien was in Star Wars: Rebels en Obi-Wan Kenobi.

Gevallen Jedi


De Inquisitors kregen uiteindelijk zwarte kostuums, wat hun status als gevallen Jedi uitdrukt. Sommige van deze Jedi omarmden de Dark Side als gevolg van trauma. Dit was veroorzaakt door de martelingen van Order 66. Anderen wilden de Dark Side gebruiken om wraak te nemen.



Een voorbeeld van het laatste geval is Reva (Moses Ingram) in Obi-wan Kenobi. Ze is vastbesloten om Darth Vader te laten boeten voor wat hij haar heeft aangedaan.

Waar te zien?


Kijk Star Wars: Rebels en Obi-Wan Kenobi op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen