search
Disney+ zet deze week 7 nieuwe afleveringen online, met o.a. een nieuw seizoen 'The Santa Clauses'
Series / Nieuws

Disney+ zet deze week 7 nieuwe afleveringen online, met o.a. een nieuw seizoen 'The Santa Clauses'

Het wordt een drukke week op Disney+ met een berg aan nieuwe afleveringen om te streamen.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.



American Horror Story (seizoen 12 - aflevering 3)



Verschijnt op: Woensdag 8 november
Genre: Drama / Horror / Sciencefiction
Kijk op: Disney+

Synopsis: Het bekende American Horror Story is een anthologieserie die draait om verschillende personages en locaties, en verschillende aspecten uit het horrorgenre tentoon stelt.





The Santa Clauses (seizoen 2)



Verschijnt op: Woensdag 8 november
Genre: Komedie / Drama / Familie
Kijk op: Disney+

Synopsis: Scott Calvin is bijna 30 jaar lang kerstman geweest, ofwel Santa Claus. Maar nu begint de magie zo langzamerhand te vervagen. Scott krijgt het steeds moeilijker met zijn veeleisende taak, maar dan ontdekt hij iets wat hem aan het denken zet over zijn rollen als Santa en als vader.





Loki (seizoen 2 - aflevering 6)



Verschijnt op: Vrijdag 10 november
Genre: Actie / Avontuur / Fantasy
Kijk op: Disney+

Synopsis: In Loki van Marvel Studios vervolgt de listige schurk Loki (Tom Hiddleston) zijn rol van de God van het Onheil in een nieuwe serie die plaatsvindt na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame.





Overige series nieuw op Disney+



Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

8 november: Vigilante (seizoen 1) - Actie / Misdaad / Thriller - In deze actiethriller leidt Kim Jiyong een dubbelleven, overdag is hij student aan de politieacademie en 's nachts is hij burgerwacht, waarbij hij persoonlijk criminelen bestraft die de wet ontduiken. Hij wordt omringd door mensen die allemaal zo hun eigen bedoelingen hebben.

8 november: Culprits (seizoen 1) - Komedie / Misdaad / Thriller - Gezinsman Joe Petrus leeft de Amerikaanse droom met zijn verloofde en stiefkinderen. Zonder dat zij het weten, was Joe drie jaar geleden betrokken bij een mysterieuze misdaad en lijkt zijn gevaarlijke verleden hem in te halen.

9 november: The Kardashians (seizoen 4 - aflevering 7) - Reality-TV - In deze gloednieuwe serie over de bekende, populaire familie krijg je volledige toegang tot hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie laten de camera's weer toe om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen.

10 november : Goosebumps (seizoen 1 - aflevering 9) - Avontuur / Komedie / Fantasy - Wanneer een klein stadje wordt achtervolgd door het verleden, moet een groep tieners het naderende onheil zien tegen te houden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen