search
Verdediging van Lady Whistledown: Waarom haar acties in 'Bridgerton' te rechtvaardigen zijn
Series / Nieuws

Verdediging van Lady Whistledown: Waarom haar acties in 'Bridgerton' te rechtvaardigen zijn

Fans proberen hun voormalige favoriete personage helemaal zwart te maken na grote onthulling.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is één personage in Bridgerton dat alles over iedereen weet en dat is natuurlijk Lady Whisteldown. Al vanaf het eerste seizoen verspreidde ze roddels en de gehele London Ton was verslaafd aan haar brieven.

Uiteindelijk werd onthuld dat de geliefde Penelope Featherington al die tijd Lady Whisteldown was. Fans keerden zich massaal tegen hun voormalige favoriete personage en probeerden haar af te schilderen als de slechterik.

Heel veel potentieel


Hoewel Penelope haar acties niet altijd even goed doordacht, heeft ze nog steeds heel veel potentieel om te groeien; zowel als haarzelf en als Lady Whistledown. Haar passie voor schrijven is namelijk heel goed te begrijpen.

Ze moet leren om verantwoordelijkheid te nemen voor haar acties, maar dan kan ze Lady Whistledown inzetten om mensen te helpen. De nieuwe gravin Kate Sharma kan namelijk wel wat hulp gebruiken van Lady Whistledown.

Helpen met reputaties


Penelope zou de goede naam van Kates familie kunnen herstellen, wat meteen ook haar moeder en zus, Mary en Edwina, zou helpen. Ze zou zelfs de reputatie van Marina Thompson goed kunnen praten. Vooral omdat zij zelfs degene is die deze bijna verwoestte.



Het lot van Penelope is niets minder dan tragisch in de boeken, maar het is geen geheim dat de serie zich niet heel strikt aan het bronmateriaal houdt. De serie zou het verhaal van Penelope en Lady Whistledown dus helemaal aan kunnen passen.

Stream Bridgerton op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen