search
De grote oorlogsserie 'All the Light We Cannot See' van Netflix: kijken of skippen?
Series / Nieuws

De grote oorlogsserie 'All the Light We Cannot See' van Netflix: kijken of skippen?

Netflix zette afgelopen donderdag een nieuwe grote oorlogsserie online. Is deze het kijken waard?

Afgelopen donderdag zette Netflix de grote oorlogsserie All The Light We Cannot See online. Fans van het genre keken uit naar de serie en nu is de vraag of de grote productie ook in de smaak valt bij de critici en het publiek.

Op Rotten Tomatoes staan ondertussen 41 recensies en na de rekensom van de Tomatometer zien we een magere 24 procent, met een 5,1/10 als gemiddelde beoordeling.

Serieus en suf


"Hoewel All the Light We Cannot See een inspirerende cast heeft, wordt het potentieel ervan vaak teniet gedaan door een ongemakkelijke mix van serieuze en suffe ontwikkelingen," luidt de critics consensus.

Ook de publieksscore doet het niet goed op Rotten Tomatoes. Na ruim 250 stemmen staat de teller op slechts 60 procent en gevoelsmatig kan al gezegd worden dat die score verder gaat dalen.

IMDb


Op de IMDb staat All The Light We Cannot See vooralsnog op een zeer redelijke 7,8/10 na bijna zesduizend stemmen. Dit geeft hoop dat de serie van bedenker Steven Knight (Peaky Blinders, See, Taboo) vermakelijk kan zijn.



De serie volgt de levens van twee tieners tijdens het hoogtepunt van de Tweede Wereldoorlog. We ontmoeten Marie-Laure (Aria Mia Loberti), een blind Frans meisje en Werner Pfennig, de Duitse jongen (Louis Hofmann) die gedwongen werd zich aan te sluiten en te vechten voor het naziregime.

Nu te zien


Andere rollen komen van Lars Eidinger, Mark Ruffalo, Marion Bailey en Hugh Laurie. Sinds 2 november kun je All the Light We Cannot See kijken op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen