search
Donkere en buitengewone thriller is eindelijk voor het grote publiek te streamen

Donkere en buitengewone thriller is eindelijk voor het grote publiek te streamen

Op vrijdag 10 november kunnen we op Netflix de langverwachte thriller 'The Killer' streamen bij de dienst.

Patricia Koning
David Fincher weet een hoop mensen, die de film al wel hebben kunnen zien, enthousiast achter te laten met zijn nieuwe gewaagde thriller. Voeg hem nu alvast toe aan je watchlist als je dat nog niet gedaan hebt.

Regisseur Fincher heeft de laatste jaren een aantal grote successen op zijn naam gezet zoals onder andere Seven, Zodiac, House of Cards en The Social Network.

Cast


Michael Fassbender zien we als The Killer in deze thriller. Hij wordt tot op heden geprezen voor de uitmuntende vertolking van zijn rol. Verder zien we ook Tilda Swinton, Arliss Howard, Monique Ganderton, Lacey Dover, Charles Parnell, Kerrey O'Malley en Sala Baker.

Synopsis


Na een rampzalige misser gaat een koude, methodische en meedogenloze moordenaar de strijd aan met zijn werkgevers.

Hij probeert zichzelf voor te houden dat deze wereldwijde klopjacht allesbehalve persoonlijk is.Eerste reacties


"Een donkere en gelikte thriller met een hoofdpersoon met, laten we zeggen, zeer twijfelachtige moraal. Welkom terug, David Fincher.", vertelt een van de critici op Rotten Tomatoes. De critici scoren de film tot zover daar 87%, het publiek 82%.

Recensent Thomas Streekstra van FilmTotaal geeft de film 3.5 van de 5 sterren. Hij sluit zijn recensie af met de volgende woorden, "Voor de regisseur die ons iconische films zoals 'Se7en' en 'The Social Network' bracht, is het eindresultaat toch enigszins teleurstellend te noemen. Eigenlijk kleurt Fincher hier wel erg braaf tussen de lijntjes."Vanaf vrijdag


Stream de nieuwste thriller van Fincher vanaf vrijdag 10 november bij Netflix.

Aanbevolen artikelen