search
'Stranger Things': seizoen 5 plaagstootje zorgt voor de nodige speculaties op X - Twitter
Series / Nieuws

'Stranger Things': seizoen 5 plaagstootje zorgt voor de nodige speculaties op X - Twitter

De eerste regels van het scenario van seizoen 5 zijn nu online te lezen.

Sinds eind september wordt er weer druk geschreven aan Stranger Things. Velen zitten met smart te wachten op de ontknoping van de Netflix-hit.

Gelukkig waren de schrijvers zo vriendelijk om een hint te droppen op X - Twitter. De fans zijn voorlopig wel even zoet wat theorieën over het slotseizoen betreft.

Gezang


De eerste regels zijn zeker sfeervol te noemen. Er is sprake van een gure wind, en zo te lezen speelt de scène zich af in een bosrijke omgeving.

Vervolgens wordt er gezang genoemd, en het betreft hier de stem van een kind. Tot slot gaat het om een "welbekend" liedje. De vraag is natuurlijk waar dit naar kan verwijzen.

Mooie afronding


Menig fan noemt Will Byers, aangezien hij in het allereerste seizoen Should I Stay or Should I Go aan het zingen was. Dit zou natuurlijk een mooie afronding zijn aangezien je het verhaal dan eindigt zoals het begon.@Soph vraagt zich echter af: "Is het 'Running up that Hill? Zeg alsjeblieft dat het Running up that Hill is". @Megan Elizabeth zit aan Henry te denken en het nummer Dream a Little Dream. Hopelijk zullen er meer hints gedeeld worden in afwachting van het naderende einde van deze Netflix-monsterhit.

Stranger Things is te bekijken op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen