search
Vlijmscherpe en bovennatuurlijke serie 'Yu Yu Hakusho' krijgt monsterlijke trailer van Netflix
Series / Trailer

Vlijmscherpe en bovennatuurlijke serie 'Yu Yu Hakusho' krijgt monsterlijke trailer van Netflix

De verfilming van de populaire manga over een paranormale detective krijgt een eerste trailer.

De Japanse fantasyserie is gebaseerd op het gelijknamige werk van Yoshihiro Togashi. Het verhaal over de tiener Yusuke (Takumi Kitamura) die alles nogal makkelijk opvat heeft nu de eerste live-action verfilming te pakken.

Yusuke komt om het leven wanneer hij het leven van een kind probeert te redden. Hij keert terug op aarde om een onderwereld-detective te worden.

Probleempje


Het verhaal van Yusuke begint wanneer hij neerkijkt op zijn eigen dode lichaam. Op weg naar de geestenwereld ontmoet hij een jonge vrouw genaamd Botan (Kotone Furukawa). Zij legt hem uit dat er een probleempje is.

Zijn dood was ongebruikelijk, aangezien de losgeslagen Yusuke zijn eigen leven heeft opgeofferd om het leven van een ander te redden. Dit betekent dat hij noch in de hemel, noch in de hel thuishoort.

Bijzondere taak


Yusuke wordt weer tot leven gewekt, maar wordt wel met een bijzondere taak opgezadeld. Hij gaat als onderwereld-detective een bestaan tegemoet waarin hij de strijd aanbindt met demonen en allerhande ander gespuis, waarbij hij tevens de mensheid beschermt.



De strakke trailer laat het nodige spektakel zien. Deze fantasy-serie belooft een visueel aantrekkelijk verhaal in de live-action versie van de populaire manga.

Wanneer te zien?


Yu Yu Hakusho is vanaf 14 december te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen