search
Dit personage uit de boeken is volledig verpest door 'Game of Thrones' en nee, het is niet Lady Stoneheart
Series / Nieuws

Dit personage uit de boeken is volledig verpest door 'Game of Thrones' en nee, het is niet Lady Stoneheart

De serie had wel iets meer moeite mogen doen voor de beste perosnages uit de boeken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De fantasy-serie Game of Thrones was in zijn tijd één van de populairste series en heeft ook nu nog een groot fandom. Ondanks dat de serie veel toegewijde fans heeft, is het objectief gezien zeker niet de beste serie.

Game of Thrones is gebaseerd op de boeken van George R.R. Martin, maar de personages in deze boeken verschillen soms heel erg van de personages uit de serie.

Dit personage is helemaal verpest


Er is al veel te zeggen over Lady Stoneheart in Game of Thrones, maar Euron Greyjoy is ook niet goed behandeld in de serie. In de serie was hij slechts een roekeloze piraat die zich een weg wilde banen naar de IJzeren Troon.

In de boeken was Euron veel complexer. Hij was een bloederige en donkere piratenkrijgsheer, warlock en bloedtovenaar. Elke keer wanneer hij op een pagina verscheen, kon je niets anders doen dan huiveren.

Geen gewone piraat


Hij was dan ook zeker niet de piraat zoals in de serie. In het bronmateriaal was Euron zelfs zo complex dat hij zijn eigen boek kreeg. Dat zou met de Euron in de serie nooit gebeurd zijn.Game of Thrones is te streamen op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen