search
De 'Game of Thrones'-spinoff 'Snow': komt deze er nu wel of niet?

De 'Game of Thrones'-spinoff 'Snow': komt deze er nu wel of niet?

Er is meer bekend over de plannen zijn met betrekking tot de spin-off.

Valeria Milić
Toen bekend werd dat Kit Harington een vervolg op Game of Thrones aan het ontwikkelen was reageerden fans verheugd. De acteur was van plan om opnieuw in de huid van Jon Snow te kruipen in Snow.

Schrijver George R.R. Martin was ook te spreken over dit idee, maar jammer genoeg lijkt HBO er anders over te denken. In een interview met TVLine geeft
HBO-baas Casey Bloys aan dat er geen groen licht gegeven is.

Meerdere ideeën


Bloys legt uit dat er meerdere ideeën op tafel liggen met betrekking tot de wereld van Westeros. Het vervolg Snow is er een van, maar voorlopig hoeven de fans nergens op te rekenen.

Bloys: "In de lente van 2023 heeft Dunk and Egg akkoord gekregen. Voor nu zijn er geen andere 'GoT'-series waar we gevorderde plannen voor hebben. Wel zijn we altijd bezig met scenario's gebaseerd op 'Game of Thrones'".

Onduidelijke status


Met Dunk and Egg doelt Bloys op Martins novelle die zich zo'n 100 jaar voor Game of Thrones afspeelt. Het filmen hiervoor begint de komende lente met als werktitel Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight.

Bekijk op instagram


Bloys lijkt hier te zeggen dat Snow voorlopig weliswaar stilligt, maar dat dit niet betekent dat de serie helemaal van de baan is. Voorlopig zijn House of the Dragon en de prequelserie over Dunk en Egg dus de enige officiële spin-offs.

Game of Thrones kun je zien op HBO Max.Aanbevolen artikelen