search
Deze 'House'-aflevering was zo problematisch dat deze nooit zou verschijnen in 2023
Series / Nieuws

Deze 'House'-aflevering was zo problematisch dat deze nooit zou verschijnen in 2023

Deze aflevering zou nu nooit door de selectie zijn gekomen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ongeveer 20 jaar geleden waren heel wat andere dingen acceptabel dan nu. De dingen die toen grappig waren, worden nu niet meer geaccepteerd. Er zijn dan ook enkele afleveringen van House die nu nooit meer gemaakt zouden worden.

Dr. House werd gespeeld door Hugh Laurie en was een groot genie. Af en toe wist hij niet helemaal wanneer hij zijn mond moest houden. Hierdoor heeft hij heel wat mensen beledigd.

Dat is nu niet meer grappig


Misschien leken zijn acties toen heel grappig, maar eigenlijk zijn ze simpelweg overdreven. Zo ook in seizoen 1, aflevering 19 genaamd 'Kids'.

Dr. House begint zijn interview met dokter Gilmar niet op de beste manier, maar zijn volgende opmerking kan echt niet. Hij suggereert namelijk dat ze een nieuwe baan zoekt, omdat ze verliefd is geworden op haar vorige baas of andersom.

Nog een stap verder


Alsof dat nog niet erg genoeg was, vraagt Dr. House naar Joods voorspel. Uiteindelijk besluit hij dat ze de baan niet kan krijgen door haar schoenen.Deze scène was buitensporig ongevoelig tegenover dokter Gilmar en zou vandaag de dag nooit gemaakt worden.

Te zien op Prime Video


Gelukkig heeft House ook heel veel leuke afleveringen die te streamen zijn op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen