search
'Bridgerton' koppel Penelope en Colin wekken de woede van trouwe fans op
Series / Nieuws

'Bridgerton' koppel Penelope en Colin wekken de woede van trouwe fans op

Verpest Bridgerton met deze beslissing al het succes van de voorgaande seizoenen?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het verfilmen van welke boekenserie dan ook is een grote en moeilijke taak. Elke maker wil iets van zichzelf in beeld brengen, zonder al te veel van de oorspronkelijke bron af te stappen en het hele verhaal te verpesten. Meestal is zo’n verfilming dan ook geweldig of verschrikkelijk, er zit niets tussenin.

Fans van de boeken hebben al meteen bezwaar gemaakt tegen de keuzes van maker Shonda Rhimes. De volgorde van de boeken wordt namelijk door elkaar gehusseld en in plaats dat seizoen 3 zich op Benedict richt, focust het seizoen op Colin en zijn relatie met Penelope.

Het derde seizoen


Bijna iedereen houdt ongelofelijk veel van dit stel, maar toch geloven fans dat deze volgorde een grote vergissing is. Het verhaal van Benedict heeft zich op de achtergrond afgespeeld, maar het is zeker niet onopgemerkt gebleven.

Bovendien vinden veel fans dat Colin ongelofelijk kinderachtig is. Hij kan heel ongevoelig zijn en het zou beter zijn geweest voor zijn personage als hij eerst nog wat had kunnen groeien voordat hij samen met Penelope in het middelpunt komt te staan.

Penelope en Eloise


Bovendien vinden fans dat Penelope en Eloise meer tijd hadden moeten krijgen om dingen uit te praten. Beide personages zijn dus nog niet klaar om de hoofdrol op zich te nemen en Benedict wel.



Stream Bridgerton op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen