search
Grote stap voor 'Wednesday' seizoen 2: merkwaardige filmlocatie onthuld

Grote stap voor 'Wednesday' seizoen 2: merkwaardige filmlocatie onthuld

Voor het tweede seizoen zullen er verschillende dingen gaan veranderen in de Netflix-serie.

Mitchell van Vuren
Het produceren van de veelgeprezen Netflix-serie Wednesday verloopt gestaag, en verhuist naar een nieuwe filmlocatie. Waar de productie voornamelijk werd gefilmd in Roemenië gedurende het eerste seizoen, verplaatst de wereld van Wednesday zich nu naar Ierland.

Op de planning staat dat het filmen van de serie van start zal gaan in april 2024. Het eerste seizoen werd opgenomen van september 2021 tot maart 2022, en werd vervolgens op Netflix gepubliceerd in november 2022.

Oude locaties


De ongekende populariteit van de serie heeft ervoor gezorgd dat de sets in Roemenië een grote attractie zijn geworden. Mogelijk dat dit ook de reden vormde om een nieuwe setlocatie op te zoeken.MGM Television produceert de serie en is bekend met het verplaatsen van filmlocaties. Zo werd tevens de locatie verwisseld van het tweede seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power van Nieuw-Zeeland naar het Verenigd Koninkrijk.

Verwachtingen


Als er geen nieuwe beren op de weg verschijnen, zoals bijvoorbeeld eerder is gebeurd met een staking in Hollywood, zou het dus zomaar kunnen dat het tweede seizoen van Wednesday kan verschijnen in de herfst van 2025.

Bekijk op instagram

Het enige dat bekend is over het tweede seizoen is dat we waarschijnlijk meer leden van de Addams-familie zullen zien. Ortega heeft verder laten doorschemeren dat de tienerromantiek uit het eerste seizoen van de baan is.

Kijken


Het eerste seizoen van Wednesday is nu te zien bij Netflix.

Aanbevolen artikelen