search
Deze 'Wednesday'-tatoeage ging viraal voor alle verkeerde redenen
Series / Nieuws

Deze 'Wednesday'-tatoeage ging viraal voor alle verkeerde redenen

Oeps! We kunnen niet geloven dat dit de bedoeling was.

Veel mensen houden zoveel van een serie dat ze bereid zijn iets groots te doen voor hun favoriete personages. Soms besluiten fans zelfs de personages permanent op hun lichaam te laten zetten. Helaas voor deze fan liep dit iets anders dan verwacht.

Een fan van Wednesday besloot hun liefde voor de serie te tonen met een tatoeage van Wednesday. De tatoeage ging meteen viraal, maar niet omdat deze zo mooi was.

Een mislukte tatoeage


De getatoeëerde Wednesday verliep namelijk iets anders dan gepland en zag er niet helemaal uit als Jenna Ortega. In plaats daarvan loopt de fan nu met een tatoeage rond die eruitziet als Samuel L. Jackson.

De tatoeage ging meteen viraal en werd één van de meest epische tatoeage-fails aller tijden. Het laat dan ook zien dat de beste bedoelingen soms onverwacht hilarisch kunnen eindigen.

De vergelijkingen


De foto is op Twitter al miljoenen keren bekeken, maar niet iedereen is het eens met de vergelijking met Samuel L. Jackson. Sommigen zeggen namelijk dat de tatoeage er meer uitziet als de West-Afrikaanse komiek Grand M.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen