search
'Reacher'-ster Alan Ritchson: "neem ontslag, bingewatch de serie en bedreig je baas"
Series / Nieuws

'Reacher'-ster Alan Ritchson: "neem ontslag, bingewatch de serie en bedreig je baas"

Volgens de hoofdrolspeler is het makkelijke keus tussen het bingen van seizoen 2 en je baan.

Alan Ritchson, de hoofdrolspeler uit de daverende Prime-serie Reacher, heeft gekozen voor een originele aanpak om het tweede seizoen te promoten. Na het delen van de trailer stelde de acteur op schertsende wijze voor dat de kijkers beter eerst ontslag kunnen nemen om de serie meteen te kunnen bingen.

Met de grap op sociale media krijgt de acteur natuurlijk makkelijk fans op zijn hand, maar verwijst hij ook naar de verslavende werking van de actieserie.

Sociale media


Ritchson zei in zijn Instagram-post over het kijken van de serie: "Zorg ervoor dat je de dag ervoor wordt ontslagen, zodat je de eerste drie afleveringen thuis kunt bingewatchen. Vraag dan om je baan terug en dreig met een soepele Reacher-kopstoot als ze het je niet geven. Ze zullen doodsbang zijn, dus je krijgt je baan terug."

Hij vervolgde: "Begin dan met het leggen van de basis om binnen een week weer ontslagen te worden, zodat je thuis kunt blijven en aflevering 4 kunt kijken. Tegen die tijd ken je nieuwe vechttechnieken, dus je hebt mooie afschriktactieken om je baan terug te krijgen totdat de volgende aflevering wordt uitgezonden. Seizoen 2 is de moeite waard, geloof me."

Nieuwe benadering


Het tweede seizoen neemt een andere vorm aan dan het eerste door te kiezen voor een anthologieformaat. Elk seizoen vertelt het verhaal van een ander boek uit Lee Childs boekenreeks, waardoor Jack Reacher steeds nieuwe zaken krijgt om op te lossen.

Bekijk op instagram

Dit seizoen stapt in bij het elfde boek, Bad Luck and Trouble. Hierdoor worden nieuwe personages en locaties geïntroduceerd, die weer een frisse wind door de serie laten waaien. Ook zal er meer aandacht zijn voor de persoonlijke geschiedenis van Jack Reacher.

Plot en release


Het plot van seizoen 2 draait om het onderzoek naar de dood van een van Reachers voormalige militaire collega's. Samen met enkele oude vrienden gaat Reacher op pad om het overlijden van zijn kameraad te onderzoeken en hem zo nodig te wreken.



Op 15 december zullen de eerste drie afleveringen van Reacher seizoen 2 uitkomen bij Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen