search
SerieTotaal tipt: deze nieuwe series domineren Netflix helemaal
Series / Featured

SerieTotaal tipt: deze nieuwe series domineren Netflix helemaal

De recensies van SerieTotaal liegen er niet om: dit zijn de beste series van het moment.

Van intense oorlogsseries tot rauwe biografieën - op Netflix kan je het allemaal vinden. De recensenten van SerieTotaal delen hun beste tips van de laatste tijd voor een steengoede, nieuwe Netflix-serie.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op Netflix van de afgelopen tijd.

All the Light We Cannot See | 4 afleveringen
★★★☆☆

Synopsis: In deze epische miniserie, gebaseerd op de met een Pulitzerprijs bekroonde bestseller, kruisen de paden van een blind Frans meisje en een jonge Duitse soldaat elkaar tijdens WO II.

Recensie: "Saint-Malo ligt er pittoresk bij en de sfeerbeelden zijn scheutig in hun pracht. Door de vele grootse actiemomenten vol doordachte details voelt het alsof je voor de elfde aflevering van 'Band of Brothers' bent gaan zitten."

Lees de rest van de recensie.

Daily Dose of Sunshine | 12 afleveringen

★★★★☆

Synopsis: Een zachtaardige psychiatrisch verpleegkundige doet haar uiterste best om een lichtpuntje te zijn voor de mensen voor wie ze zorgt, ondanks de uitdagingen die op haar pad komen.

Recensie: "Als deze warme en liefdevolle serie ook maar een fractie kan bijdragen aan het wegnemen van taboes over psychische aandoeningen en het normaliseren van (praten over) de geestelijke gezondheidszorg, dan hebben de makers een mooie dosis zonneschijn de wereld ingebracht."

Lees de rest van de recensie.

Robbie Williams | 4 afleveringen
★★★☆☆

Synopsis: Intiem en persoonlijk portret van het succesvolle Britse popicoon dat nooit eerder vertoonde beelden van Williams bevat.

Recensie: "'Robbie Williams' is een interessante biografie die met name fans van de popster aan zal spreken. Ondanks de eenzijdige benadering is Robbie Williams' leven interessant genoeg om uitgebreid op in te gaan en deze documentaire doet dat met een lekker tempo."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen