search
'Reacher'-hoofdrolspeler Alan Ritchson heeft zich suf getraind en ziet er uit als de "echte" Reacher
Series / Foto's

'Reacher'-hoofdrolspeler Alan Ritchson heeft zich suf getraind en ziet er uit als de "echte" Reacher

Ritchson lijkt inmiddels als twee druppels water op het personage in de boeken.

Alan Ritchson heeft zich vanaf het begin op zijn rol gestort. De acteur bouwde tijdens de pandemie zelfs een complete fitnessruimte in zijn huis. Sinds die tijd heeft Ritchson er nog een schepje bovenop gedaan.

Op zijn Insta-account heeft hij sinds eind 2022 meerdere selfies gepost die er niet om liegen. De acteur was al indrukwekkend maar heeft zo mogelijk nog meer spiermassa gekweekt.

Lopende band


Tijdens de voorbereidingen voor het eerste seizoen trainde de krachtpatser er bijna 15 kg aan spiermassa bij. Tegen Men's Health zei hij hierover het volgende: "Ik had een assistent die mij mijn eten bracht. Het leek wel een lopende band aan smoothies en proteïne".

Voor seizoen 2 heeft hij hier nog extra gewicht bovenop weten te trainen. Bij zijn post van november schrijft Ritchson: "Ik zit boven de 240 [Amerikaanse] pond nu [ruim 108 kg]".

Voldoet aan de beschrijving


Schrijver Lee Childs, op wiens boekenserie Reacher is gebaseerd, was destijds zeer te spreken over de keuze voor Ritchson. Dit is zeker niet gek wanneer je bedenkt dat de acteur voldoet aan de beschrijvingen in de boeken.

Bekijk op instagram


In Ga nooit terug, boek 18 uit de reeks, is te lezen dat Reacher "een six pack [heeft] die op bestrating lijkt" en "biceps als basketballen". Verder heeft Reacher blond haar en blauwe ogen, dus ook wat dat betreft past Ritchson prima in het plaatje en is helemaal klaar voor het nieuwste seizoen.

Start seizoen 2


Seizoen 2 van Reacher is vanaf 15 december te zien op Prime Video.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen