search
Het allerlaatste seizoen van 'Stranger Things': Dit is wat we weten over het grootschalige einde van de Netflix-serie

Het allerlaatste seizoen van 'Stranger Things': Dit is wat we weten over het grootschalige einde van de Netflix-serie

De megasuccesvolle serie Stranger Things komt volgend jaar met het vijfde en tevens laatste seizoen. De makers willen grootschalig eindigen.

Bo van Scheyen
De thriller-/horrorserie Stranger Things was vanaf het eerste begin een groot succes. Niet alleen jonge kijkers, maar juist ook het oudere publiek weet deze serie te waarderen. Wat we weten is dat er nog één seizoen aan zit komen.

Wat kunnen we verwachten in het laatste en vijfde seizoen van Stranger Things. Veel fans verwachten natuurlijk dat het verhaal rondom het stadje Hawkins een spectaculair einde zal krijgen.

Opnames


Laten we eens kijken naar wat we tot nu weten over de cast, het plot, de trailer en de datum waarop we weer met zijn allen kunnen kijken. Op Instagram van de serie hebben we al iets kunnen lezen over de eerste scène, en ja, hoe zal dat eruit zien?!

Bekijk op instagram

Helaas zijn door alle stakingen de opnames op 23 juni niet van start kunnen gaan. De release zal hierdoor waarschijnlijk eind 2024 liggen.

Afscheid


Seizoen vijf is definitief het laatste seizoen. De makers, de Duffer Brothers, willen dan ook graag op spectaculaire wijze afscheid van hun fans nemen. Er is een grote kans dat het monster Vecna terugkeert om alles en iedereen te terroriseren. Het kwaad wil wraak.Wat betreft de cast kunnen we er wel vanuit gaan dat alle belangrijke hoofdrolspelers wederom hun opwachting zullen maken. Of Max (Sadie Sink) die momenteel in een coma ligt terugkomt is een groot vraagteken. En we zullen moeten accepteren dan Eddie Munson (Joe Quinn) dood blijft, hij komt niet terug.

Afscheid


Volgens de Duffer Brothers staat het einde van de serie al heel lang vast: "heel misschien zal er hier en daar nog wat veranderen, maar iedereen is het er eigenlijk wel over eens dat het einde zoals we het bedacht hebben onoverkomelijk is."


Stranger Things volg je uiteraard op Netflix, waarop je onder meer de eerste vier seizoenen van de hitserie terugvindt.


Aanbevolen artikelen