search
Ook deze 'Seinfeld'-ster komt met slecht nieuws over mogelijke reboot
Series / Nieuws

Ook deze 'Seinfeld'-ster komt met slecht nieuws over mogelijke reboot

Misschien dat alle alumni van de serie eens bij elkaar kunnen komen voor een coherent verhaal.

Het was één van de sitcom-megahits uit de jaren 90, naast series als Friends en Frasier, en velen zouden van Seinfeld graag een reboot zien. Hierover waren wat geruchten alleen worden deze nu ook door acteur Jason Alexander ontkracht.


Al in 2018 liet co-bedenker Jerry Seinfeld weten dat een terugkeer, in wat voor vorm dan ook, mogelijk is. Meer recentelijk deelde hij tijdens een stand-up optreden dat er iets achter de schermen speelde. Zijn oud-collega's weten dus verder van niets.

Alexander staat niet alleen


In Seinfeld speelde Alexander de rol van de neurotische George Costanza. Tijdens een recent interview onthulde hij dat hij niet benaderd is om zijn iconische rol opnieuw te spelen, ondanks de geruchten die Seinfeld zelf verspreidde.

Alexander voegde eraan toe dat ook andere castleden, waaronder Julia Louis-Dreyfus (Elaine) en Michael Richards (Kramer), niet op de hoogte lijken te zijn. Louis-Dreyfus had eerder in oktober verklaard dat ze nog niet benaderd was.

Enorme teaser


Seinfeld bedacht samen met Larry David eind jaren 80 de nu legendarische sitcom en vertelde recentelijk dus dat hij "een klein geheimpje" over het einde heeft. Hij en David hebben samen over iets nagedacht, maar wat dat precies is zullen we hoogstwaarschijnlijk binnenkort horen.Kijk alle afleveringen van Seinfeld op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen