search
De schunnige beer Ted krijgt een prequelserie: eerste foto onthuld!
Series / Foto's

De schunnige beer Ted krijgt een prequelserie: eerste foto onthuld!

We gaan terug naar de jaren 90 en zien het leven van John en zijn teddybeer Ted.

De film Ted uit 2012 werd onverwachts een daverend succes. Mark Wahlberg speelde John Bennett, een volwassen man die samenwoont met zijn eigen teddybeer.

De prequelserie gaat over Johns jeugd: Mark Wahlbergs rol wordt overgenomen door Max Burkholder. Onlangs postte maker Seth MacFarlane de eerste foto van Ted op zijn Insta-account.

Zichzelf overtroffen


In het bijschrift valt te lezen dat het bedrijf Framestore uit Melbourne "zichzelf [heeft] overtroffen wat betreft de VFX [virtuele special effects] voor 'Ted'. Veel dank aan onze Aussie vrienden!"

De serie is volledig met CGI opgenomen, wat betekent dat Ted achteraf in de scènes gemonteerd wordt.

Veel bijgedragen


Het eerste seizoen van de serie heeft acht afleveringen, waar MacFarlane ook zelf aan meegeschreven heeft. De grootste uitdaging was om een verhaal te creëren zonder acteur Mark Wahlberg.

Bekijk op instagram


Tijdens de PGA Produced By Conference in 2022 (een jaarlijks evenement voor producenten en filmmakers) zei MacFarlane hierover het volgende: "De film destijds was een topprestatie wat de special effects betreft. Maar als je de opnames bekijkt dan valt Marks bijdrage aan de film niet te overschatten".

Waar en wanneer te zien?


Ted wordt in de VS op de zender Peacock verwacht, waarbij nog geen officiële premièredatum bekend is. We houden jullie uiteraard op de hoogte.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen