search
Trailer seizoen 2 van 'What If...?': Het Marvel-universum wordt compleet overhoop gegooid
Series / Trailer

Trailer seizoen 2 van 'What If...?': Het Marvel-universum wordt compleet overhoop gegooid

In december zet Disney+ alle negen aflevering van What If...? online, rond de kerstdagen.

In 2021 verscheen het eerste seizoen van What If...? op Disney+ en daarin zagen we heel wat alternatieve universa uit het Marvel Cinematic Universe, met uiteraard ook veel alternatieve personages.

Na ruim twee jaar wachten is het nu tijd voor het tweede seizoen met negen afleveringen. Volgende maand verschijnen deze allemaal op Disney+. De eerste trailer onthult alvast wat beelden uit de vele nieuwe verhalen.

What If...?


Voor wie niet bekend is met What If...? is het goed om te weten dat de animatieserie laat zien als er net iets anders was gebeurd in de verhaallijnen van het Marvel Cinematic Universe. De gevolgen zijn vaak groot.

Zo zagen we in seizoen 1 nog dat Ultron zijn slag in Avengers: Age of Ultron juist won en dat hij heel wat macht in handen kreeg. Ook werd niet Peter Quill, maar T'Challa de Guardians-held Star-Lord.

Seizoen 2


Het tweede seizoen gaat ons heel wat alternatieve avonturen laten zien met bekende en minder bekende gezichten uit het MCU. Hieronder zie je de trailer voor seizoen 2.De eerste aflevering heet What If... Captain Carter Fought the Hydra Stomper? en verschijnt op 22 december op Disney+. Daarna debuteert iedere dag een nieuwe aflevering.

Poster


Hieronder zie je ook de poster voor de serie, met daarop uiteraard het belangrijke figuur The Watcher, die ingesproken wordt door Westworld en No Time to Die-acteur Jeffrey Wright.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen