Na slechts 1 seizoen cancelt Netflix nog twee grote series

Netflix cancelt twee grote series na 1 seizoen

Zowel Glamorous als Agent Elvis krijgen geen volgend seizoen op Netflix.

Bram de Groot, 16-11-2023 09:19

Gelijktijdig met het bericht dat de grote fantasyserie Shadow and Bone door Netflix is gecanceld, wordt duidelijk dat de recent gelanceerde nieuwe series Glamorous en Agent Elvis al na één seizoen niet terugkeren.
De dramedy Glamorous startte in juni 2023 met een tiendelig eerste seizoen, en de animatieserie Agent Elvis debuteerde in maart dit jaar, ook met tien afleveringen.

Glamorous en Agent Elvis

De serie Glamorous heeft rollen voor Kim Cattrall (Sex and the City) en Miss Benny (Love, Victor) en gaat over de ambitieuze influencer Marco die een droombaan bij een make-imperium krijgt. Het is de start van een duizelingwekkende reis van zelfontdekking te midden van de hectiek op de werkvloer en romantische uitdagingen.

Agent Elvis werd bedacht door onder andere Priscilla Presley, en Elvis Presley werd ingesproken door Matthew McConaughey. Andere stemmen kwamen van onder andere Don Cheadle, Johnny Knoxville, Kaitlin Olson, Baz Luhrmann, Christina Hendricks en Simon Pegg. We zien in de animatieserie een alternatieve Elvis Presley. Hij is een geheim agent voor de Amerikaanse overheid.

Redenen

Kijkcijfers en de stakingen in Hollywood zullen ongetwijfeld meespelen in het besluit de series geen tweede seizoen te geven. Een officiële reactie van Netflix is er nog niet.

Lees meer over: Agent Elvis, Glamorous, Netflix, Cancel, Kim Cattrall, Elvis Presley, Matthew McConaughey

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in