search
HBO Max's 'The White Lotus': seizoen 3 wordt een extravagant spektakel volgens maker
Series / Nieuws

HBO Max's 'The White Lotus': seizoen 3 wordt een extravagant spektakel volgens maker

Alsof de decadentie en extravagantie niet groter kunnen zijn in deze HBO Max-hit.

De hitserie The White Lotus van bedenker Mike White zou aanvankelijk een gelimiteerde serie worden op HBO Max, maar inmiddels maakt de productie op voor een derde seizoen. En het belooft een uitbundig seizoen te worden.


Dat vertelt in ieder geval White, die onlangs wat meer losliet over wat we komend seizoen kunnen verwachten. Nu de stakingen van SAG-AFTRA ook eindelijk opgelost zijn kunnen opnames van het derde seizoen The White Lotus beginnen.

Bijna klaar met de scripts


Tijdens de promotie voor de geanimeerde film Migration, waarvoor White het scenario schreef, onthulde hij zijn plannen voor seizoen drie. Hij vertelde: "Ik ben serieus bezig met het afronden van scripts. Ik wacht nog steeds om te kunnen casten."

Over de inhoud van seizoen drie meldde hij: "Het wordt een 'supersized' White Lotus. Het wordt langer, groter en krankzinniger. Ik weet niet wat mensen ervan zullen denken, maar ik ben razend enthousiast. Voor mijn standaarden zelfs, en dat is iets goeds."

Nieuwe locatie


Zoals bekend is vindt The White Lotus elk seizoen op een andere locatie plaats. Onlangs werd bekend dat de productie van Japan naar Thailand is verhuisd. Tot zover is alleen nog bekend dat actrice Natasha Rothwell betrokken is bij het derde seizoen.Het wordt nog eventjes wachten dus op seizoen drie. Kijk tot die tijd alle afleveringen van The White Lotus op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen