search
Na 'Shadow and Bone' cancelt Netflix zelfs een serie na slechts een half seizoen
Series / Nieuws

Na 'Shadow and Bone' cancelt Netflix zelfs een serie na slechts een half seizoen

Na Shadow and Bone, Glamorous en Agent Elvis stopt Netflix ook met Farzar en Captain Fall.

Netflix maakt zich niet populair bij fans van bepaalde series. Zo werd al duidelijk dat na twee seizoenen de stekker uit Shadow and Bone gaat en ook de series Glamorous en Agent Elvis stoppen ermee. Maar er gaat meer niet door.

Deadline meldt namelijk dat ook de series Farzar en Captain Fall niet terugkeren. Opvallend is dat van de laatste slechts een half seizoen is verschenen. En het lijkt er niet op dat de tweede reeks online verschijnt.

Nog twee series


De serie Farzar is een scifi-animatieserie/sitcom van Waco O'Guin en Roger Black. Prins Fichael woont in een mensenkolonie in een buitenaardse wereld en wil de planeet bevrijden van het kwaad. Dan ontdekt hij dat zijn vader de grootste schurk is. Het eerste en enige seizoen kun je gewoon op Netflix blijven kijken.

Captain Fall is een animatieserie voor volwassenen en we zien hoe een sullige, goedgelovige kapitein wordt ingehuurd op een duur cruiseschip. Hij wordt de perfecte zondebok voor een illegale smokkeloperatie. Je ziet de serie hier op Netflix.

Kijkcijfers


Onder meer de zwakke kijkcijfers en productie-issues door de stakingen in Hollywood zijn de reden dat de series zijn gecanceld.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen