Na 'Shadow and Bone' cancelt Netflix zelfs een serie na slechts een half seizoen

Netflix cancelt serie na slechts een half seizoen

Na Shadow and Bone, Glamorous en Agent Elvis stopt Netflix ook met Farzar en Captain Fall.

Bram de Groot, 17-11-2023 13:19

Netflix maakt zich niet populair bij fans van bepaalde series. Zo werd al duidelijk dat na twee seizoenen de stekker uit Shadow and Bone gaat en ook de series Glamorous en Agent Elvis stoppen ermee. Maar er gaat meer niet door.
Deadline meldt namelijk dat ook de series Farzar en Captain Fall niet terugkeren. Opvallend is dat van de laatste slechts een half seizoen is verschenen. En het lijkt er niet op dat de tweede reeks online verschijnt.

Nog twee series

De serie Farzar is een scifi-animatieserie/sitcom van Waco O'Guin en Roger Black. Prins Fichael woont in een mensenkolonie in een buitenaardse wereld en wil de planeet bevrijden van het kwaad. Dan ontdekt hij dat zijn vader de grootste schurk is. Het eerste en enige seizoen kun je gewoon op Netflix blijven kijken.

Captain Fall is een animatieserie voor volwassenen en we zien hoe een sullige, goedgelovige kapitein wordt ingehuurd op een duur cruiseschip. Hij wordt de perfecte zondebok voor een illegale smokkeloperatie. Je ziet de serie hier op Netflix.

Kijkcijfers

Onder meer de zwakke kijkcijfers en productie-issues door de stakingen in Hollywood zijn de reden dat de series zijn gecanceld.Lees meer over: Netflix, Agent Elvis, Glamorous, Netflix, Cancel, Shadow and Bone, Farzar, Captain Fall

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in