search
Deze 'Young Sheldon' voorspelling is helemaal zo gek nog niet

Deze 'Young Sheldon' voorspelling is helemaal zo gek nog niet

De kans is heel groot dat Young Sheldon zo gaat eindigen.

Adriënne Koolen
Het was verschrikkelijk voor fans om te horen dat seizoen 7 van Young Sheldon het laatste seizoen van de serie zal zijn. Nu komt de grote vraag hoe de serie alle verhalen af gaat ronden voor een mooi einde.

Het was redelijk voorspelbaar dat seizoen 7 het laatste seizoen zou zijn, aangezien Sheldon steeds dichterbij het punt kwam dat hij uit huis zou gaan. Sheldon is namelijk klaar om al zijn mogelijkheden te gaan ontdekken.

Een mooi einde


Hoewel het geen verrassing is wat er met Sheldon gaat gebeuren door de originele serie The Big Bang Theory, zal het einde van Young Sheldon wel spannend worden. Er zijn namelijk nog een paar gebeurtenissen die volgens de The Big Bang Theory-canon moeten gebeuren.

Het gaat dan ook heel bitterzoet zijn om deze serie te zien eindigen. Er zijn heel wat voorspellingen gedaan over dit einde, maar één is zeer waarschijnlijk.

De band tussen Missy en Sheldon


Het is geen geheim dat Missy en Sheldon niet altijd met elkaar door één deur konden, maar veel fans hadden moeite met Missy’s "Ik haat je!". Ze heeft alle recht om boos te zijn, aangezien ze redelijk verwaarloosd is door haar familie.Toch is het duidelijk dat ze heel veel van Sheldon (en de rest van de familie) houdt. Seriefinales zijn meestal hartverwarmend en het is dan ook zeer waarschijnlijk dat Missy en Sheldon het weer goedmaken met elkaar.

Young Sheldon is te streamen op HBO Max.Aanbevolen artikelen