Jaren later nog steeds een kijkijferkanon, ijzersterke score op Rotten Tomatoes: hoofdrolspeelster stomverbaasd

Serie jarenlang uitstekend gewaardeerd

De actrice had geen idee hoezeer deze hit op Netflix nog steeds in de smaak valt.

Valeria Milić, 18-11-2023 08:41

Recent organiseerde Variety het Women of Power Event. Niemand minder dan Meghan Markle was hierbij aanwezig. De echtgenote van prins Harry speelde in de rechtbankserie Suits en kreeg te horen hoe ongelooflijk goed deze het nog steeds doet. Op Rotten Tomatoes is de publiekswaardering maar liefst 86%.
Suits (2011 -2019) liep negen seizoenen, en de Amerikaanse ex-actrice zat in zeven daarvan. Ze is verheugd over de triomftocht van de serie op Netflix en meent dat goed gemaakte series altijd publiek zullen trekken.

Verbreken kijkcijferrecords

Afgelopen zomer was Suits, vier jaar na het einde, op Netflix te zien en verbrak werkelijk alle kijkcijferrecords. De serie bleef maanden achter elkaar aan de top staan. Op social media was er een ontploffing qua filmpjes met Harvey (Gabriel Macht) en Mike (Patrick J. Adams).

Toen de hertogin van Sussex hoorde dat de rechtbankserie maar liefst 45 miljoen minuten gestreamd is was ze blij verrast: "Dat is te gek".

Blijvertjes

Meghan Markle speelde juridisch medewerkster Rachel Zane en heeft goede herinneringen aan de serie. "Het was een geweldige serie om aan te werken, en de cast en crew waren top. Het is best lastig om vandaag de dag een serie te vinden waarvan je zoveel afleveringen kunt bingen, dus misschien heeft dat er ook mee te maken. Maar goede series zijn blijvertjes," aldus de hertogin.


Het succes heeft een dusdanige indruk gemaakt op de studio's dat er geruchten de ronde doen over een mogelijke revival. We houden jullie uiteraard op de hoogte. Kijk in de tussentijd Suits op Netflix.Lees meer over: suits, gabriel macht, patrick j adams, katherine heigl, meghan markle

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in