search
'The Crown' verliest trouwe fans na melodramatische twist in nieuw seizoen
Series / Nieuws

'The Crown' verliest trouwe fans na melodramatische twist in nieuw seizoen

Volgens veel fans was deze scène in 'The Crown' spookachtig slecht...

Als er een ding is waar kostuumdrama's op moeten letten, is het dat ze respectvol omgaan met tragedies en gebeurtenissen in het echte leven. Het is belangrijk om respect te tonen voor de slachtoffers en nabestaanden, vooral als zij nog in leven zijn.

Bij een serie als The Crown is dat best moeilijk, aangezien deze gaat over de meest schandalige en duistere gebeurtenissen in de geschiedenis van het moderne Britse koningshuis. Diana is al een aantal seizoenen te zien in de serie, maar het onvermijdelijke moest uiteindelijk toch gebeuren.

Soap


Iedereen wist van tevoren dat de dood van prinses Diana in het nieuwe seizoen zou gaan plaatsvinden en kijkers waren huiverig voor de manier waarop dit zou gebeuren. Tijdens de promotie van het nieuwe seizoen legde het creatieve team erg de nadruk op het feit dat ze wisten wat de betekenis van de gebeurtenis was.

Fans geloofden dat het team achter de eerste paar seizoenen nu net zo voorzichtig zou zijn, maar veel van hen waren uiteindelijk toch teleurgesteld. Er zijn klachten geweest van trouwe kijkers dat de serie een soapachtige weg in is geslagen, met alle roddels die in de afleveringen werden afgebeeld.

Geest van Diana


Aflevering 4 toont hoe de geest van de Diana haar respect betuigt aan niemand minder dan haar echtgenoot, prins Charles, en de koningin zelf. Afgezien van alle geruchten en speculaties over de dood van Diana, was het moment echt niet op zijn plaats in de setting van de serie. Die heeft een erg serieuze toon, waardoor het moeilijk was om dit luchtig op te vatten.De scène zorgde ervoor dat veel kijkers in verwarring en licht ongeloof achterbleven, hoewel er ook kijkers waren die het wel konden waarderen. Wil je zelf een mening vormen over de scène en de rest van het seizoen? Bekijk dan seizoen 6 van The Crown op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen