Grote verrassing in de eerste minuten van 'Monarch: Legacy of Monsters'

In de serie Monarch: Legacy of Monsters zien we een personage uit de film Kong: Skull Island.

Bram de Groot, 06-11-2023 09:36

Ben je dol op de films als Godzilla, Kong: Skull Island, Godzilla: King of the Monsters en Godzilla vs. Kong, dan kijk je vast uit naar 17 november. Op die dag zet Apple TV+ namelijk de eerste aflevering online van de serie Monarch: Legacy of Monsters.
Na de animatieserie Skull Island van Netflix is Monarch: Legacy of Monsters de tweede tv-spinoff van de bekende MonsterVerse-bioscoopfranchise. De serie is een vervolg op de eerste film Godzilla uit 2014 en we krijgen meer te zien over de organisatie Monarch.

Monarch

Monarch is een grote wetenschappelijke organisatie. Deze organisatie werd in 1946 in het geheim opgericht om onderzoek te doen naar 'massive unidentified terrestrial organisms' (MUTOs). Uiteraard was Godzilla een van de eerste monsters die ze tegenkwamen.

In 1973 gaat er een onderzoeksteam van Monarch naar Skull Island waar ze uiteraard King Kong ontmoeten. Dit zagen we in de film Kong: Skull Island. Het personage Randa van John Goodman speelde daarin een belangrijke rol.

Randa

In onderstaande openingsscène van de eerste aflevering van Monarch: Legacy of Monsters keert het personage Randa terug. Duidelijk een stuk ouder dan in de film.


Monarch: Legacy of Monsters start op 17 november op Apple TV+ en heeft afleveringen die circa een uur duren. Andere rollen zijn voor Anna Sawai, Kiersey Clemons, Kurt Russell en Wyatt Russell.

Ontvangst
Op Rotten Tomatoes staat Monarch: Legacy of Monsters op een prima 89 procent na 18 recensies. Vooral de rollen van vader en zoon Kurt en Wyatt Russell worden geprezen. Het zou een ook een mooie menselijke toevoeging zijn in de wereld van de grootste filmmonsters.Lees meer over: Godzilla, King Kong, Apple TV, Monarch, Legacy of Monsters, Randa, John Goodman, Skull Island, Kurt Russell, Wyatt Russell

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Apple TV+ cancelt veelgeprezen hitserie

Apple TV+ cancelt veelgeprezen hitserie

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader