'Invincible'-seizoen 2 komt met een gloednieuwe poster voor aflevering 3

 'Invincible' komt met een gloednieuwe poster

Nieuwe poster van Invincible zet heel Twitter op zijn kop.

Adrienne Koolen, 20-11-2023 14:23

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Fans zijn dolgelukkig met de terugkeer van Invincible en om aflevering 3 te vieren komt de serie met een gloednieuwe poster. Seizoen 2 neemt geen pauze en duikt meteen de actie in, maar niets had fans kunnen voorbereiden op aflevering 3.
Seizoen 2 nam geen seconde rust en gooide fans en Mark Grayson meteen weer in de strijd. De superheld moet er alles aan doen om zijn leven weer te herstellen na het bijna fatale gevecht met zijn vader in de finale van seizoen 1.

Aflevering 3

De superheldenwereld begint beetje bij beetje te veranderen in seizoen 2 en Mark krijgt hierdoor te maken met grote verrassingen. Deze golf van verrassingen is te zien in de derde aflevering.

Aflevering 3 speelde zich namelijk niet af op aarde, maar volgde juist Allen the Alien. Bovendien diende aflevering 3 ervoor een wilde plek te creëren om iedereen voor te bereiden op de nieuwe werelden, nieuwe situaties en ultieme chaos van de komende afleveringen.

De gloednieuwe poster

Allen the Alien staat groot in het midden van de poster met Mark net voor hem. Om hen heen staan al onze andere geliefde personages zoals Amber, Debbie en Rex. Het officiële Invincible Twitter-account maakt de tweet af met het bijschrift: "Als je je eigen wil krijgen moet je echt.. ALLEN THE ALIEN zijn!!!"Stream Invincible op Prime Video.
Lees meer over: Invincible, Mark Grayson, Robert Kirkman, Cory Walker, Angstrom Levy, Gillian Jacobs

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in