search

Ons nieuws van maandag 20 november 2023

De bioscoopfilm 'The Marvels' maakt deze Marvel-serie compleet zinloos
Series / Featured

De bioscoopfilm 'The Marvels' maakt deze Marvel-serie compleet zinloos

'The Marvels' lijkt zich bijna buiten het MCU af te spelen gezien het negeren van deze serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In The Marvels komen we de Skrulls weer tegen. De hoofdpersonen Carol Danvers (Brie Larson), Monica Rambeau (Teyonah Parris), en Kamala Khan (Iman Vellani) komen dit buitenaardse volk tegen op de planeet Tarnax. Dit gaat echter lijnrecht in tegen de gebeurtenissen in Secret Invasion.

In de laatstgenoemde serie waren de Skrulls juist wanhopig op zoek naar leefruimte. Daarnaast is Nick Fury (Samuel L. Jackson) schijnbaar onaangedaan door alles wat in Secret Invasion is gebeurd.

Pittige kritiek


De Disney+-serie kreeg pittige kritiek te verduren, maar Jacksons acteerprestatie als ouder wordende geheim agent werd unaniem geprezen. Zijn scènes met andere veteraan-acteurs zoals Olivia Coleman (Sonya Farnsworth) en Don Cheadle (James Rhodes) worden als intens gezien.

In The Marvels is hiervan niets terug te zien. De dingen die hij heeft doorgemaakt lijken vergeten en Jacksons rol lijkt vooral bedoeld als komische noot.

Uitgewist


Daarnaast hoor je niets over Fury's vrouw Varra (Charlayne Woodard) ondanks datgene dat zich in de serie afspeelde. Als laatste laat The Marvels voor het eerst een reünie zien tussen Carol en Fury maar ook hier is er geen enkele verwijziging naar eerdere gebeurtenissen. Doordat zoveel genegeerd wordt in de eerdere verhaallijn lijkt Secret Invasion haast uitgewist, alsof het verhaal nooit bestaan heeft.

Bekijk op instagram


Secret Invasion kun je streamen op Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verwarrende scène in 'The Wheel of Time' eindelijk verklaard in seizoen 2
Series / Featured

Verwarrende scène in 'The Wheel of Time' eindelijk verklaard in seizoen 2

Nu deze elementen geïntroduceerd zijn in de fantasyserie is dít eindelijk helder.

Seizoen 1 van The Wheel of Time eindigde op zijn zachtst gezegd nogal verwarrend. Rand (Josha Stradowski) ging de confrontatie aan met Ishamael (Fares Fares) en heeft een rare droom die zich naar zijn wensen vormt.

De droomwereld Tel'aran'rhiod verklaart eindelijk wat er gebeurde in de scène in kwestie. Rand daalde namelijk zonder dit te beseffen af in deze mysterieuze dimensie en was in staat deze te manipuleren.

In het nadeel


Seizoen 2 laat zien dat Ishamael in staat is om de gebeurtenissen in Tel'aran'rhiod te vormen en naar zijn wil te buigen. Wanneer Rand in aflevering 5 deze wereld betreedt is hij dus in het nadeel ten opzichte van Ishamael.

Rand begreep op dat moment de aard van Tel'aran'rhiod niet. De mysterieuze wereld is weliswaar echt, maar onderhevig aan de kracht van degene die hem beïnvloedt. In die zin is het dus ook een hallucinatie.

Bewustwording vermogens


Rand moet zich bewust worden van deze vermogens naast het feit dat seizoen 1 al liet zien dat hij er gewoon toe in staat is. Rand daalde toen al af in Tel'aran'rhiod zonder dat hij dit besefte en was in staat zijn 'droom' te beïnvloeden. Seizoen 2 vormt hiermee een verheldering en verdiept het verhaal van The Wheel of Time.



Kijk The Wheel of Time op Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Scifi-horrorfilm van Ridley Scott wordt sterk bekeken bij Netflix
Films / Nieuws

Scifi-horrorfilm van Ridley Scott wordt sterk bekeken bij Netflix

De zesde film in de 'Alien'-reeks, 'Alien: Covenant', is sinds kort te streamen op Netflix. Kijk hem zeker een keer als je dat nog niet gedaan hebt.

De film kwam in 2017 naar onze schermen toe, men was toen, na vijf jaar, ook echt toe aan een nieuwe Alien-film. Momenteel pakt de film de vierde plek in de Netflix Top 10.

In 1979 zagen we de allereerste film van deze populaire reeks met onder andere Sigourney Weaver. Momenteel is er ook een serie in ontwikkeling gebaseerd op de films.

In de film


Voor deze film klom Ridley Scott weer in de regisseursstoel. Hij is niet alleen bekend van de eerste Alien-film maar ook van Hannibal, Gladiator en Black Hawk Down.

De cast voor deze film bestaat uit Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Carmen Ejogo en Jussie Smollett.

Synopsis


De bemanning van het koloniale schip Covenant stuit tijdens een reis naar een planeet aan de rand van de Melkweg op een schijnbaar onontdekt paradijs.



Ze ontdekken al snel dat het een duistere en gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus-expeditie. Wanneer ze echter de dreiging ontdekken die hun ergste nachtmerries overtreft, beginnen ze aan een ontsnappingsmissie.

Pittig en verrassend


Alien: Covenant weet op de site van IMDb een 6.4/10 te scoren. "Het zeer verrassende vervolg in de 'Alien'-reeks van films. Zeer spectaculair en met pittige scènes en spectaculaire actie. Een gigant van een vervolg op de film Prometheus in de 'Alien'-reeks.", aldus kijker teigetje bij MovieMeter waar de film 3.04/5 weet te scoren.



Recensent Martijn Hamerling van FilmTotaal sluit zijn recensie van 3.5 van de 5 sterren af met de volgende woorden. "Die ijzersterke balans van eerdere films - de darwinistische overlevingsstrijd tussen mensen en Xenomorphs, fantastische spanningsopbouw, realistische dialogen en geloofwaardige confrontaties - is echter ver te zoeken."

Netflix


Kijk deze scifi-horror film zeker een keer bij Netflix als je hem nog niet gezien hebt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het cancellen van 'Shadow and Bone' onthult een groter probleem in de fantasywereld
Series / Nieuws

Het cancellen van 'Shadow and Bone' onthult een groter probleem in de fantasywereld

De annulering van 'Shadow and Bone' kwam als een klap voor fans, maar wijst op een nog groter probleem.

De annulering van Shadow and Bone is een enorme teleurstelling geweest voor fans van de Netflix-serie. Naast het feit dat het jammer is voor fans, benadrukt het echter ook een groter probleem als het gaat om verfilmingen van fantasyboeken.

Gebaseerd op de romans van Leigh Bardugo, transporteert Shadow and Bone kijkers naar de wereld van Ravka, een natie die in tweeën is verdeeld dankzij een donkere en gevaarlijke barrière genaamd Shadow Fold. Seizoen 2 kwam uit in maart 2023 en bracht Alina en haar metgezellen verder in hun pogingen om vrede te brengen in Ravka.

Diversiteit


Er waren in seizoen 2 een aantal grote veranderingen ten opzichte van de boeken, maar de optie werd opengelaten voor een derde seizoen en de spin-off van Six of Crows. Helaas heeft Netflix de serie en de spin-off geannuleerd, waarbij de recente stakingen als onderdeel van de reden werden aangehaald.

Het voortijdige einde van de serie onthult een groter probleem als het gaat om fantasyseries, dat streamingdiensten echt moeten gaan aanpakken. Shadow and Bone is een van de meest diverse fantasyseries van de afgelopen jaren, op het gebied van LGBTIQ+, huidskleur en personages met een beperking.

Weinig representatie


Dit was deels overgenomen uit de boeken, maar er werden ook dingen toegevoegd om een gebrek aan diversiteit in de boeken op te lossen. Zo werd Alina Starkov half Shu. Representatie op deze vlakken is echter zeldzaam in fantasy, zelfs nu het genre steeds populairder en inclusiever wordt.



Veel fantasyboeken die worden verfilmd, worden tot leven gebracht met overwegend witte acteurs – en elders is er ook niet veel representatie. Er zijn te weinig series die dit patroon proberen te doorbreken, en ze worden vaak geannuleerd voordat ze klaar zijn. De serie Shadowhunters had ook prominente LGBTQ+-relaties en werd voortijdig gestopt. Lockwood & Co. kwam ook na één seizoen ten einde ondanks de diverse cast.

Nieuwe fantasyseries


Naast dat fantasyseries met diversiteit veel te vaak worden geannuleerd, zijn er simpelweg niet genoeg inclusieve boeken binnen het genre die verfilmd worden. Er is absoluut geen tekort aan verhalen met geweldige representatie als het gaat om fantasyboeken. Helaas worden deze niet vaak genoeg op het scherm gebracht.



Streamingdiensten moeten ervoor gaan zorgen dat nieuwe diverse fantasyseries daadwerkelijk de kans krijgen om te groeien. Fans die zichzelf in de personages herkennen, verdienen een goed einde. Het produceren van meer inclusieve fantasieverhalen voor televisie is geen overwinning als deze het niet langer dan een paar seizoenen redden. Bekijk de twee seizoenen van Shadow and Bone op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw en donker seizoen van deze absolute hitserie katapulteert rechtstreeks naar de nummer 1 positie op Netflix
Series / Nieuws

Nieuw en donker seizoen van deze absolute hitserie katapulteert rechtstreeks naar de nummer 1 positie op Netflix

Het eerste deel van het zesde seizoen van 'The Crown' is direct de meest bekeken serie op Netflix.

Het eerste deel van het zesde seizoen van The Crown is direct de best bekeken serie op Netflix. Net als de vorige seizoenen weet ook dit seizoen weer enorm veel kijkers te trekken naar de streamingdient.

In het zesde seizoen is er veel aandacht voor prinses Diana die gevolgd in de twee maanden richting haar noodlottige auto-ongeluk, waarbij zij samen met Dodi Al-Fayed om het leven kwam.

Diana


De eerste drie afleveringen van dit seizoen gaan over het ongeluk en de aanloop daarnaar toe. Diana wordt op de voet gevolgd door de paparazzi vanwege haar relatie met Al-Fayed. Hij gaat een korte relatie met haar aan en wordt daarbij flink geduwd door zijn vader, Harrods-eigenaar Mohamed Al-Fayed, die inmiddels zelf ook overleden is.

Deze afleveringen zorgden al op voorhand voor een hoop controverse, onder andere over de opnames van het ongeluk zelf. Bekijk de eerste vier afleveringen nu op Netflix. De laatste zes afleveringen zijn vanaf 14 december te zien.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is waarom de live action 'Powerpuff Girls' een groot probleem was
Series / Nieuws

Dit is waarom de live action 'Powerpuff Girls' een groot probleem was

Het leek even op het beste idee: een nieuwe Powerpuff Girls...Totdat de serie bruut gecanceld werd.

Het verfilmen van een animatieserie is altijd een grote klus en soms is de conclusie dat de serie niet gemaakt is voor live-action. Het is alleen heel erg vervelend als er geen duidelijke antwoorden worden gegeven aan fans.

Eerder dit jaar besloot The CW te stoppen met de geplande live-action versie van de Powerpuff Girls en enkele maanden later stopte Warner Bros TV. het project officieel. Dit betekende het einde van de serie en alle geliefde personages.

De problemen begonnen al snel


Powerpuff Girls-maker Craig McCracken liet aan The Los Angeles Times weten dat bij het eerste overleg al was besloten dat de meiden in volwassenen zouden veranderen en niet in de Powerpuff Girls. McCracken ging meteen tegen dit idee in en beargumenteerde dat het zo een heel andere serie is.

Volgens voormalig The CW-president Mark Pedowitz werd er een pilot gefilmd om te kijken of er dingen mis kunnen gaan. "En dit was gewoon een misser. [...] In dit geval werkte de pilot niet". En dus kwamen er andere plannen.

Misschien een musical?


Er waren al snel ideeën om een Powerpuff Girls-musical te doen, maar dit idee werd al snel de grond in geslagen. Pedowitz legde uit dat "je leert van de dingen die je uitprobeert." Alle hoop is nog niet verloren, want het project ligt weer op de tekentafel, helemaal klaar om in een nieuw jasje gestoken te worden.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
 'Invincible'-seizoen 2 komt met een gloednieuwe poster voor aflevering 3
Series / Nieuws

'Invincible'-seizoen 2 komt met een gloednieuwe poster voor aflevering 3

Nieuwe poster van Invincible zet heel Twitter op zijn kop.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans zijn dolgelukkig met de terugkeer van Invincible en om aflevering 3 te vieren komt de serie met een gloednieuwe poster. Seizoen 2 neemt geen pauze en duikt meteen de actie in, maar niets had fans kunnen voorbereiden op aflevering 3.

Seizoen 2 nam geen seconde rust en gooide fans en Mark Grayson meteen weer in de strijd. De superheld moet er alles aan doen om zijn leven weer te herstellen na het bijna fatale gevecht met zijn vader in de finale van seizoen 1.

Aflevering 3


De superheldenwereld begint beetje bij beetje te veranderen in seizoen 2 en Mark krijgt hierdoor te maken met grote verrassingen. Deze golf van verrassingen is te zien in de derde aflevering.

Aflevering 3 speelde zich namelijk niet af op aarde, maar volgde juist Allen the Alien. Bovendien diende aflevering 3 ervoor een wilde plek te creëren om iedereen voor te bereiden op de nieuwe werelden, nieuwe situaties en ultieme chaos van de komende afleveringen.

De gloednieuwe poster


Allen the Alien staat groot in het midden van de poster met Mark net voor hem. Om hen heen staan al onze andere geliefde personages zoals Amber, Debbie en Rex. Het officiële Invincible Twitter-account maakt de tweet af met het bijschrift: "Als je je eigen wil krijgen moet je echt.. ALLEN THE ALIEN zijn!!!"



Stream Invincible op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Oppenheimer'-acteur Cillian Murphy wordt werkelijk "doodmoe" van zijn bekendste personage: "helemaal uitgeput"
Series / Nieuws

'Oppenheimer'-acteur Cillian Murphy wordt werkelijk "doodmoe" van zijn bekendste personage: "helemaal uitgeput"

Beroemdheid is niet altijd alles, Cillian Murphy hield het bijna niet uit op set.

Cillian Murphy is op dit moment ongetwijfeld één van de beste acteurs. Hij is helemaal gewijd aan zijn vak en verbetert elke film of serie waar hij in speelt. Helaas eist dit soms wel zijn tol.

Zijn rol als Thomas Shelby in de BBC-serie Peaky Blinders is één van zijn meest iconische rollen. Hij speelde zes seizoenen lang dit complexe personage, maar dat was niet altijd even leuk.

Heel erg uitputtend


In 2016 liet Murphy al weten dat het "vermoeiend" is om Thomas te spelen, aangezien "hij zo volhardend is en nooit lijkt te slapen.[...] Hij geeft nooit op." Murphy zei wel dat Thomas een geweldig personage is, maar dat hij zelf wel helemaal uitgeput is.

Dat Murphy zo uitgeput was, is helemaal zo gek nog niet. Na intense opnames en lange uren keerde Murphy terug naar zijn appartement, waar hij weinig slaap kreeg. Ondanks de zware periode heeft Murphy door deze rol wel grote bekendheid gekregen.

Geweldige rollen


Het is geen geheim dat Thomas heel volhardend is, maar Murphy is dat zelf ook. Als hij Peaky Blinders op had gegeven, zou hij misschien nooit de rollen hebben gekregen die hij nu wel gespeeld heeft. En Oppenheimer zonder Cillian Murphy? Dat had er heel raar uitgezien.



Peaky Blinders is te streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Suburræterna'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Suburræterna'

Rommelige politieke dramaserie wordt spannender gepresenteerd dan hij in werkelijkheid is.

Regie: Ciro D'Emilio, Alessandro Tonda | Cast: Giacomo Ferrara (Alberto), Carlotta Antonelli (Angelica), Federica Sabatini (Nadia), Filippo Nigro (Cinaglia), Paola Sotgiu (Adelaide), Aliosha Massine (Ercole), Marlon Joubert (Damiano), Emmanuele Aita (Ferdinando), e.a. | Afleveringen: 8 | Speelduur: 40-49 minuten | Jaar: 2023

In Suburræterna, de spin-off van Suburra, gaat het verhaal van de onderwereld in en om Rome na drie jaar verder. Hoewel de rust wedergekeerd leek, blijkt vrijwel direct dat dat maar schijn was. Al binnen enkele minuten wordt duidelijk dat de families er alles aan zullen doen om elkaar te verdrijven en zelf de macht te grijpen.

Dat er een romance is ontstaan tussen twee leden van verschillende families maakt de zaken er niet makkelijker op. Het verhaal staat dan ook bol van list en bedrog. Hoewel aanvankelijk precies duidelijk lijkt te zijn wie aan welke kant staat, wordt hier in de tweede helft van het seizoen flink verwarring in geschept. Ook voor de kijker.

Wat begint als een saai verhaal met hier en daar wat vecht- en schietscènes waarin het allemaal net iets te dik bovenop ligt (het gevoel voor drama van de Italianen komt daar duidelijk in naar voren), eindigt in een wat onoverzichtelijk web van onderwereldconnecties. In de eerste afleveringen ligt het tempo dan ook een stuk lager dan tegen het einde, wat het verhaal wel interessanter maar niet bepaald beter maakt.

Het plot kent dan ook weinig boeiende wendingen of subplots. Alles loopt nogal in elkaar over en van diepgang is geen sprake. Er wordt een machtsstrijd op de klassieke manier uitgevochten, waarbij 'klassiek' gelijkstaat aan voorspelbaar. Tegenpartijen worden uitgemoord en standpunten worden met harde hand duidelijk gemaakt, precies zoals je zou verwachten bij families die in de onderwereld van Rome de macht hebben.

Wie verwacht dat het verhaal zich in een prachtige omgeving afspeelt komt bedrogen uit, want van de fascinerende oude stad is helaas bar weinig te zien. Hoewel de naam van de serie al doet vermoeden dat de serie zich vooral afspeelt in de buitenwijken, hadden wat meer uitstapjes naar de binnenstad een welkome afwisseling en een lust voor het oog kunnen zijn.

Het grootste deel speelt zich af in Ostia, de kustplaats net buiten Rome. Ook deze setting is weinig romantisch. Het ziet er vooral arm en troosteloos uit. Dit komt mede door het sombere kleurgebruik, dat ogenschijnlijk de negatieve sfeer moet benadrukken. Dit lukt aardig, want het geheel is een droevige bedoening zonder ook maar een spatje vreugde.

Op het acteerwerk valt dan weer niet zoveel aan te merken. De ervaren Filippo Nigro is geknipt voor de rol van Cinagli en ook de andere hoofdpersonages komen geloofwaardig over. De acteurs lijken dan ook zorgvuldig uitgekozen en is goed op elkaar afgestemd, waarmee zij Suburræterna toch nog een beetje weten te redden, maar echt bijzonder wordt het niet.

★★☆☆☆

Suburræterna is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'The Haunting': Wat had het derde seizoen volgens Mike Flanagan gebracht?
Series / Nieuws

Netflix-serie 'The Haunting': Wat had het derde seizoen volgens Mike Flanagan gebracht?

De horrrormaker had al een perfect verhaal en plan in petto voor een derde serie in de reeks

The Haunting of Hill House was de eerste serie die Mike Flanagan voor Netflix maakte en het bleek een enorm succes. Al gauw werden er plannen gemaakt voor vervolgen, alleen werden ze niet allemaal gerealiseerd.

Geïnspireerd op anthologieseries als American Horror Story werd The Haunting omgetoverd tot een anthologie. Het eerste seizoen was gebaseerd op Shirley Jacksons roman en het tweede seizoen The Haunting of Bly Manor op de verhalen van Henry James. Maar er was dus ook bijna een derde seizoen verschenen.

Het huis uit de hel


Uitgever Suntup Editions onthulde recentelijk een beperkte uitgave van Richard Mathesons roman uit 1971, Hell House, met een speciaal voorwoord van Flanagan. Hij bevestigde dat The Haunting of Hell House zijn beoogde derde seizoen was.

Flanagan vertelde zelf: "Had het derde seizoen gekomen dan wilde ik The Haunting of Hell House maken. Het was ook eigenlijk de eerste titel die we in gedachten hadden na Hill House, alleen konden we de rechten niet verkrijgen en het is er nooit meer van gekomen."

Desondanks succes voor Netflix & Flanagan


Ondanks het uitblijven van een derde seizoen hebben Flanagan en Netflix niet stilgezeten. Flanagan maakte eerder al de film Gerald's Game en later volgden hitseries als Midnight Mass, The Midnight Club en het recentelijke The Fall of the House of Usher.



Kijk nog eens alle afleveringen van The Haunting of Hill House op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze oerspannende, bovennatuurlijke, actieserie heb je waarschijnlijk nog niet gezien
Series / Featured

Deze oerspannende, bovennatuurlijke, actieserie heb je waarschijnlijk nog niet gezien

In elke generatie wordt een Slayer geboren: één meisje in de hele wereld, een Uitverkorene

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de wereld van televisieseries zijn er enkele die vaak over het hoofd worden gezien. Eén van deze parels is het iconische Buffy the Vampire Slayer.

De serie heeft een meeslepende mix van bovennatuurlijke elementen, actie, briljante personages en vlotte dialogen.

De vampierdoder


In elke generatie is een jonge vrouw uitverkoren om de wereld te redden van de vampiers, demonen en ander gespuis. Dit is de Slayer. In dit geval is het Buffy (Sarah Michelle Gellar), een middelbare scholiere in het Sunnydale, Californië.

Samen met haar vrienden bestrijdt ze het kwaad en moet ondertussen ook nog naar school. Gelukkig krijgt ze hulp van haar Watcher en trainer Giles (Anthony Head) en haar vrienden Willow (Alyson Hannigan) en Xander (Nicholas Brendon), en later de goede vampier Angel (David Boreanaz) en in de loop van de seizoenen vele anderen.

Blijvende invloed


Buffy the Vampire Slayer begon in 2007 en eindigde in 2003, na zeven seizoenen. De serie combineerde spanning en actie met diepgaande verhaallijnen. Traditionele mythologieën werden gebruikt om te spelen met eigentijdse thema's.



Buffy the Vampire Slayer heeft niet alleen een geweldige invloed gehad op de kijkers, maar ook op de popcultuur. De serie heeft de weg gebaand voor andere bovennatuurlijke shows en heeft de normen verlegd voor wat mogelijk is binnen het genre. Van spin-off series tot stripboeken en merchandise, het Buffy-universum blijft groeien en bloeien.

Feminisme


In veel aspecten was Buffy the Vampire Slayer zijn tijd ver vooruit als het gaat om empowerment van vrouwen. Buffy is een sterke, onafhankelijke vrouw; vechtend tegen het kwaad, en de serie zit vol krachtige vrouwen. Slayers, heksen, zelfs (goede) demonen zoals Anya (Emma Caulfield).



Buffy the Vampire Slayer verkent thema's als vriendschap, liefde, opoffering en zelfontdekking en is daardoor een enorme aanrader. De naam Joss Whedon valt in de televisiewereld niet meer echt lekker, maar laat het je er niet van weerhouden om te genieten van deze waanzinnig goede serie!

Alle zeven seizoenen van Buffy the Vampire Slayer zijn te zien op Hulu.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Deze langlopende scifi-serie eindigde met één van de meest gehate finales aller tijden

  2. 2. Mysterieuze sciencefictionserie heeft Netflix al bijna 6 weken in zijn greep: is het voldoende?

  3. 3. "Sherlock, ontmoet je gelijke": critici op Rotten Tomatoes zijn laaiend enthousiast over dit gloednieuwe moordmysterie

  4. 4. Met de beruchte 0% op Rotten Tomatoes is dit de slechtste Netflix-serie aller tijden

  5. 5. Duistere Netflix-thriller trapt over een paar dagen af: is dit de volgende hit?

Bekijk alle artikelen