search
Deze grote en zeer actuele serie met een absolute sterrencast scoort een heerlijke 8,2 op IMDb en is nog altijd te streamen op Apple TV+
Series / Nieuws

Deze grote en zeer actuele serie met een absolute sterrencast scoort een heerlijke 8,2 op IMDb en is nog altijd te streamen op Apple TV+

'The Morning Show' is een uitstekende serie gemaakt en uitgezonden door Apple TV+.

Eén van de grootste originele series van Apple TV+ is The Morning Show, met sterren als Jennifer Aniston en Reece Witherspoon. De serie doet het uitstekend en bevindt zich al maandenlang in de top 10 van de meest bekeken series op de streamingdienst.

In Amerika zijn er de nodige ochtendshows die een mix van nieuws en entertainment bieden. Deze serie speelt zich af op de redactie van een dergelijke nieuwsshow. The Morning Show is een fictieve ochtendshow, waarbij de kijker een blik achter de schermen krijgt.

#metoo


De serie is actueel met thema's als bijvoorbeeld #metoo. De presentator van 'The Morning Show' wordt in de eerste aflevering ontslagen vanwege ongewenst gedrag en er moet een nieuwe presentator komen. Dit wordt uiteindelijk Bradley Jackson, gespeeld door Reese Witherspoon. Zij komt samen met de zittende presentatrice Alex Levy, gespeeld door Jennifer Aniston, achter de desk te zitten.

De ontslagen presentator Mitch Kessler, gespeeld door Steve Carell, doet er ondertussen alles aan om de beslissing om hem de wacht aan te zetten, te bestrijden. Alex en Bradley kunnen het ondertussen niet zo goed met elkaar vinden. Alex is bang dat Bradley, die het goed doet bij het grote publiek, haar populariteit zal gaan overstijgen.

Kijken


Dit alles leidt tot het zeer vermakelijke [i]The Morning Show[/h2] dat met een 8,2 op IMDb ook hogelijk wordt gewaardeerd door het publiek. Kijk de serie op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen