search
SerieTotaal tipt: deze nieuwe series domineren Disney+ helemaal
Series / Featured

SerieTotaal tipt: deze nieuwe series domineren Disney+ helemaal

Voor onze recensenten is het helder wat de beste series zijn van dit moment op Disney+.

Van epische raceverhalen tot intense familietrauma's - op Disney+ komen continu nieuwe series uit die de moeite waard zijn. De recensenten van SerieTotaal lichten toe welke van de nieuwe series op het platform jij gezien moet hebben.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op Disney+ van de afgelopen tijd.

Tout Va Bien | 8 afleveringen





★★★☆☆

Synopsis: Een familie wordt geconfronteerd met de ernstige ziekte van een van de kinderen, wat een grote impact heeft op de levens van iedereen.

Recensie: "Iedereen kent wel iemand die tegen kanker vecht of heeft moeten vechten. Het is een moeilijk maar actueel onderwerp. Zeker in Frankrijk, waar wetenschappers aan de bel trekken over de oplopende hoeveelheid zieken die de ziekenhuizen weldra niet meer zullen aankunnen. Zonder daar te veel op te leunen wordt in de serie veel gesproken over het ziekteverloop van de kleine Rose, die aan leukemie lijdt."

Lees de rest van de recensie.

Goosebumps | 10 afleveringen




★★★★☆

Synopsis: Volgt een groep van vijf middelbare scholieren terwijl ze aan een schimmige en verwrongen reis beginnen om het tragische overlijden drie decennia eerder van een tiener genaamd Harold Biddle te onderzoeken. Ondertussen ontdekken zij ook de duistere geheimen uit het verleden van hun ouders.

Recensie: "Miljoenen kinderen zijn opgegroeid met de griezelboekenreeks 'Goosebumps' (in Nederland bekend als Kippenvel) van R.L. Stine. Deze verhalen bieden een goede introductie in het horrorgenre, maar hebben ook altijd een enorm geestige invalshoek. De serie 'Goosebumps' vindt dezelfde balans en presenteert een enorm vermakelijke en op bepaalde punten ook nare kijkervaring."

Lees de rest van de recensie.

Brawn: The Impossible Formula 1 Story | 4 afleveringen





★★★☆☆

Synopsis: Keanu Reeves vertelt een van de beste verhalen uit de geschiedenis van de Formule 1. Ross Brawn en race-iconen Jenson Button en Rubens Barrichello delen hun inzichten en doen onthullingen in deze meeslepende vierdelige serie.

Recensie: "Voor de verstokte Formule 1-liefhebbers zal zijn aanwezigheid vooral afleiden, maar het is ergens ook wel amusant dat Keanu Reeves in 'Brawn: The Impossible Formula 1 Story' als gastheer fungeert. Als een kind in de snoepwinkel hangt de actiester in deze documentaire over gelegenheidsteam Brawn GP (opgericht én opgedoekt rond raceseizoen 2009) aan de lippen van (voormalige) teambazen en racecoureurs. "

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen