search
Eindelijk nieuws over het tweede seizoen van 'Squid Game'

Eindelijk nieuws over het tweede seizoen van 'Squid Game'

Eindelijk wat nieuws over het tweede seizoen van 'Squid Game'.

Bas de Kramer
Na het wereldwijde succes van Netflix's Squid Game wachten we natuurlijk allemaal op het tweede seizoen. Een tweede seizoen werd al in 2022 bevestigd maar sinds die tijd is er niet heel veel informatie meer gedeeld.

Nu lijkt de lancering van het tweede seizoen toch echt dichterbij te komen.
Squid Game seizoen 2 staat gepland om ergens in 2024 in première te gaan, hoewel de exacte releasedatum nog altijd niet is aangekondigd.

Snel


Op basis van opnamedata en overige details wordt door de fans verwacht dat het al vroeg in het jaar zou kunnen verschijnen. Het eerste seizoen van Squid Game werd uitgebracht in september 2021.

Er zullen aanzienlijke veranderingen zijn in de cast, terwijl verschillende sleutelpersonages gelukkig ook nog steeds betrokken zijn bij het tweede seizoen. Seong Gi-hun (Lee Jung-jae), ook bekend als Speler 456, is het belangrijkste personage dat terugkeert.

Nieuwe acteurs


Onder de nieuwe acteurs zijn bijvoorbeeld Yim Si-wan, die schitterde in Unlocked en Kang Ha-neul van The Pirates: The Last Royal Treasure.Het tweede seizoen van Squid Game wordt verwacht het verhaal van het eerste seizoen voort te zetten, maar er is nog geen duidelijkheid over wat het specifieke plot zal zijn. Maker Hwang Dong-hyuk heeft gezegd dat hij de thema's van ongelijkheid en klassenstrijd dieper wil verkennen in het tweede seizoen.

Fans


Sommige fans suggereren dat Gi-hun wraak zou kunnen zoeken en zou kunnen proberen de rangen van de organisatie achter 'Squid Game' te infiltreren, hun operaties aan de wereld bloot te leggen of hen zelfs rechtstreeks uit te dagen.Kijk deze serie op Netflix. omschrijving.

Game' en 'The Glory' (699 views)


Aanbevolen artikelen