search
Eerste beelden uit de volgende grote Marvel-serie

Eerste beelden uit de volgende grote Marvel-serie

Na Loki en het aanstaande Echo krijgen we de spin-off Agatha: Darkhold Diaries.

Bram de Groot
Terwijl Marvel Studios zich beraadt over de toekomst van het Marvel Cinematic Universe kunnen we als fans van de franchise uitkijken naar een reeks nieuwe series op Disney+. Een van de series die in 2024 verschijnt is Agatha: Darkhold Diaries.

Deze Marvel-serie is een spin-off van de eerste Disney+/Marvel-productie WandaVision die begin 2021 verscheen. In Agatha: Darkhold Diaries zien we meer over het personage Agatha Harkness, gespeeld door Kathryn Hahn.

Agatha


Nu hebben we de eerste beelden vanaf de set van Agatha: Darkhold Diaries, eerder bekend als Agatha: Coven of Chaos. De beelden staan de recente Blu-ray uitgave van WandaVision.

In de beelden zien we Hahn als een latere versie van het personage. Ook komen acteurs als Ali Ahn, Patti LuPone, Sasheer Zamata en Joe Locke voorbij. Locke speelt volgens de geruchten het personage Wiccan.

Geen krachten


De eerste aflevering laat volgens de officiële synopsis Agatha ontsnappen uit een betovering waarin ze vastzit. Ze kan niet wachten om terug te keren naar haar oude leventje, maar ze ontdekt dat ze machteloos is. Ze start aan een gevaarlijke zoektocht om haar krachten terug te krijgen met de hulp van een paar onwaarschijnlijke vrienden.




Door de stakingen in Hollywood is de serie opgeschoven van eind 2023 naar oktober 2024. WandaVision, nog altijd een van de best ontvangen MCU-serie op Disney+, vind je gewoon nog op de streamer.


Aanbevolen artikelen