search
Verschijningsdatum 'Invincible' seizoen 2 deel 2 eindelijk bekend gemaakt door showrunner
Series / Nieuws

Verschijningsdatum 'Invincible' seizoen 2 deel 2 eindelijk bekend gemaakt door showrunner

Er is eindelijk iets meer duidelijkheid over het tweede deel van deze brute superheldenserie.

Alle fans van Invincible hebben jarenlang gewacht op het tweede seizoen. Nu is deze eindelijk uit, maar deel 2 van seizoen 2 laat nog even op zich wachten. Wanneer kunnen we deze laatste afleveringen eigenlijk verwachten?

Het komt steeds vaker voor dat series hun seizoenen opdelen in twee delen. Dit was bijvoorbeeld ook het geval bij seizoen 4 van zowel Stranger Things als You.

De verschijningsdatum


De opsplitsing van seizoen 2 was volgens showrunner Simon Racioppa nodig omdat er "een aantal problemen naar voren kwamen". Wat deze problemen precies zijn is onbekend. Er is toen besloten dat het eerste gedeelte van seizoen 2 in 2023 uit zou komen en het tweede gedeelte pas in 2024.

De keuze om het seizoen op te splitsen was snel gemaakt, want dit was de enige optie waarbij fans niet nog langer zouden hoeven te wachten. Maar wanneer gaat deel 2 dan precies in première?

Wanneer precies?


Racioppa liet weten dat seizoen 2 "na een paar maanden" in première gaat. Animatieseries hebben een lange doorlooptijd nodig dus het is zeer waarschijnlijk dat deel 2 pas in mei 2024 of zelfs pas in de zomer te zien zal zijn.



Stream Invincible op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen