search
'Alice in Borderland' doet iets nieuws: deze personages kunnen niet ontbreken
Series / Featured

'Alice in Borderland' doet iets nieuws: deze personages kunnen niet ontbreken

Het verhaal van seizoen 3 zal een vervolg laten zien dat niet op de manga's is gebaseerd.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Alice in Borderland krijgt een derde seizoen. Tot nu toe weten we alleen dat de hoofdpersonen Arisu (Kento Yamazaki) en Usagi (Tao Tsuchiya) opnieuw te zien zullen zijn. Het zou echter een grote vergissing zijn om twee fan-favoriete personages niet mee te nemen in het vervolg.

Chishiya (Nijirō Murakami) en Kuina (Aya Asahina) waren bevriend, zoals te zien was in de Beach. In het tweede seizoen werden de personages gescheiden en de twee zijn ook niet meer bij elkaar gekomen.

Diepere betekenis


Zoals gezegd eindigde de serie zoals de oorspronkelijke manga van Haro Aso. Het nieuwste seizoen zal waarschijnlijk voorborduren op de Joker-kaart die als geheimzinnige afsluiter van seizoen 2 te zien was.

De diepere betekenis van deze kaart zal met een eventuele terugkeer naar Borderland onthuld worden.

Start in ziekenhuis


Eerder was te zien dat de hoofdpersonen geen herinneringen hebben aan hun tijd in Borderland. Mocht seizoen 3 in het ziekenhuis van start gaan dan zou een ontmoeting tussen Chishiya en Kuina een hernieuwde kennismaking kunnen zijn. De twee fan-favorieten zouden hun band opnieuw ontdekken bij een terugkeer naar Borderland.



Alice in Borderland kun je streamen op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen