search
Hoe de Marvel-hit 'Loki' toch een belangrijke vraag onbeantwoord laat
Series / Nieuws

Hoe de Marvel-hit 'Loki' toch een belangrijke vraag onbeantwoord laat

'Loki' seizoen 2 heeft niet alle vragen beantwoord die kijkers hadden.

Na het einde van Loki seizoen 2 bleven kijkers verbaasd achter over de vele wendingen het seizoen nam. De serie is tot een mooi einde gekomen, maar toch is er een vraag die kijkers nog bezighoudt.

Sylvie is een van de meest interessante personages in Loki, met een intrigerend en mysterieus achtergrondverhaal. Een fan op Reddit kwam erachter dat er een vraag is met betrekking tot haar personage, die nog helemaal niet is beantwoord.

Tijdlijn gewist


Waarom heeft de Time Variance Authority haar tijdlijn gewist? Dit is niet slechts een klein detail, maar van cruciaal belang om de serie te kunnen begrijpen. Gelukkig zijn gebruikers van Reddit zoals altijd met een hoop theorieën gekomen.

Sommige van hen denken dat er geen specifieke reden is voor het snoeien van tijdlijnen door de TVA, behalve HWR aan de macht houden. Volgens hen gaat het erom dat de controle behouden wordt en dat verstoringen voorkomen worden, die zouden kunnen leiden tot de opkomst van andere Kang varianten.

Simpel


Andere gebruikers suggereren dan weer dat het iets enorm simpels kan zijn, zoals dat Sylvie op een bepaald moment een andere keuze heeft gemaakt, zoals linksaf slaan in plaats van rechtsaf. Deze kleine beslissing kan een tijdlijn gecreëerd hebben waarin een Kang variant aan de macht is gekomen, wat een bedreiging zou zijn voor de dominantie van HWR.Een andere theorie is dat Sylvie's potentieel om HWR te doden en de Multiversal War opnieuw aan te wakkeren een reden zou kunnen zijn geweest om haar tijdlijn te wissen. Dit komt overeen met het idee dat HWR gebeurtenissen orkestreerde om Sylvie en Loki rechtstreeks naar hem toe te leiden.

Onbeantwoord


Het lijkt er helaas op dat dit een onbeantwoorde vraag blijft. Bekijk Loki op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen