search
De 3 grootste fouten van de personages van 'Game of Thrones' met gigantische gevolgen

De 3 grootste fouten van de personages van 'Game of Thrones' met gigantische gevolgen

Niet iedere actie in 'Game of Thrones' was even sluw. Sommige acties waren zelfs gewoon dom!

Bas de Kramer
Game of Thrones zit vol met verraderlijke complotten en plannen waarbij je veelal versteld staat van de sluwe vindingrijkheid van de hoofdpersonen. Hier volgens 3 acties die wellicht sluw bedacht waren, maar zeer slecht uitpakten.

Cersei Lannister's alliantie met de High Sparrow


In haar wanhoop om van de Tyrells af te komen, maakte Cersei mogelijk de slechtste beslissing die ze kon nemen: terwijl ze zelf synoniem stond voor het woord 'zonde', sloot ze een alliantie met de fanatieke militie van de High Sparrow en gaf ze hen immense macht in King's Landing. Dit bleek voor haar het begin van het einde.

Ned Stark spreekt voor hij handelt


Ned Stark stond altijd bekend als een man van zijn woord en als iemand wiens daden luider spraken dan zijn woorden. Een domme zet om te spreken voor hij handelde.

Niet alleen verklaarde Ned de oorlog aan Stannis Baratheon en probeerde hij Joffrey te arresteren, maar hij onthulde ook zijn plan aan Cersei Lannister. Natuurlijk nam Cersei de nodige voorzorgsmaatregelen en toen het tijd was voor Stark om zijn plan uit te voeren, werd hij onmiddellijk gevangengezet en onthoofd.

Tyrion Lannister en Varys


De laatste seizoenen van Game of Thrones begon ook meesterstrateeg Tyrion Lannister fouten te maken. Tyrion wist precies wat zijn koningin, Daenerys Targaryen, van plan was, en hij deelde zijn zorgen met zijn beste vriend Varys. Toen Varys echter een plan in gang zette om de tragedie te voorkomen, verraadde Tyrion hem wat leidde tot een grote slachting in King's Landing.

Bekijk op instagram


Kijk Game of Thrones op HBO Max.

[more=hkkv3qlkw4uz]Lees ook: [url2=https://www.serietotaal.nl/nieuws/29178/broer-van-emilia-clarke-zag-haar-seksscne-op-de-set-van-game-of-thrones]Broer van Emilia Clarke zag haar seksscène op de set van 'Game of Thrones'[/ur

Aanbevolen artikelen