search
Het bewijs dat 'The Office' het leven een stuk gemakkelijker maakt: "soms faal je gewoon"

Het bewijs dat 'The Office' het leven een stuk gemakkelijker maakt: "soms faal je gewoon"

Tijd voor een dagelijkse dosis levensadvies uit de hitserie The Office.

Adriënne Koolen
The Office staat uiteraard bekend om zijn humor, maar in bijna elke aflevering zit ook een wijze levensles. De serie geeft antwoord op grote levensvragen en geeft inspiratie voor het alledaagse leven. Alle personages zijn zo verschillend, waardoor er meerdere standpunten uitgelicht worden.

Misschien wel één van de bekendste: "Niet alles is een les, soms faal je gewoon". Het leven kan soms oneerlijk zijn en het kan zijn dat je niet goed voorbereid bent op iets. Niet elk obstakel hoeft een overwinning te worden.

"Doe nooit, om welke reden dan ook, iets met wie dan ook, om welke reden dan ook"


Deze quote moet even uitgepluisd worden, want het is een hele mond vol. Iedereen die de filosofie van Michael Scott nog weet, zal precies snappen wat deze zin betekent.

En als je het niet weet is het ook niet erg, want dat is het hele punt. Soms raken we zo verstrikt in ons eigen denken dat we het grotere plaatje missen en de betekenis van dingen verliezen. Het is dus prima om af en toe even een stap terug te nemen en te observeren in plaats van te doen.

"Het is altijd beter om een gemiddelde hoeveelheid goede pizza te krijgen, dan om alles van een slechte pizza te hebben"


Deze quote gaat uiteraard niet écht om pizza, maar om het principe van kwaliteit boven kwantiteit. Dit advies is toe te passen op alles in het leven: groter en meer betekent niet altijd beter.The Office is te streamen op Netflix.Aanbevolen artikelen