search
Deze 4 internationaal bekroonde thrillerseries op NPO Plus zijn absolute must-sees

Deze 4 internationaal bekroonde thrillerseries op NPO Plus zijn absolute must-sees

Met deze thrillers op je kijklijstje ben je wel weer even zoet.

Mitchell van Vuren
Op NPO Plus zijn veel ijzersterke thrillerseries te zien, die ook internationaal hun strepen hebben verdiend. Hieronder zijn 4 steengoede voorbeelden te vinden, die een spannende avond op de bank beloven.

The Night ManagerDe Britse ex-soldaat Jonathan Pine wordt door Angela Burr, een medewerkster van de Britse inlichtingendienst, gerekruteerd om te infiltreren in de organisatie van wapenhandelaar Richard Roper. Gedreven door zijn plichtsbesef en wraakgevoelens doet Pine er alles aan om Roper ten val te brengen.

Beijk de serie nu bij NPO Plus.TimeIn deze miniserie speelt Sean Bean de docent Mark Cobden, die door een ernstig ongeluk in de gevangenis is beland. Hij moet zien te overleven in deze gevaarlijke omgeving en wordt daarin bijgestaan door de cipier Eric McNally, die voor onmogelijke keuzes wordt gezet gedurende het zenuwslopende verhaal.

Bekijk de serie nu bij NPO Plus.VigilNa een verdacht sterfgeval aan boord van de onderzeeër HMS Vigil wordt de politie ingeschakeld. Inspecteur Amy Silva moet de zaak in haar eentje aan boord gaan onderzoeken, maar dat wordt nog een hele uitdaging. Onder de oppervlakte blijken geheimen te schuilen die grote gevolgen kunnen hebben.

Bekijk de serie nu bij NPO Plus.Too CloseForensisch psychiater Emma Robertson moet de geestelijke gesteldheid beoordelen van Connie Mortensen, een vrouw die iets vreselijks heeft gedaan, maar beweert er zich niets van te herinneren. De vlijmscherpe Connie voelt Emma's onzekerheden haarfijn aan, met een complex kat-en-muisspel tot gevolg.

Bekijk de serie nu bij NPO Plus.

Aanbevolen artikelen