search
Na 'The Boys' en 'Gen V' krijgen we een derde serie in de bikkelharde reeks

Na 'The Boys' en 'Gen V' krijgen we een derde serie in de bikkelharde reeks

De nieuwe serie speelt zich af over de grens, mogelijk met bekende Marvel-acteurs.

Bram de Groot
In 2019 startte Prime Video met The Boys en we zijn ondertussen drie seizoenen en een spin-off verder. Gezien het succes van de bikkelharde superheldenfranchise, gebaseerd op de gelijknamige comics, mag het nu niet als een verrassing komen dat er een tweede spin-off in ontwikkeling is.

Volgens bronnen van meerdere media, waaronder Variety en Deadline, komt er een Spaanstalige spin-off die zich moet afspelen in Mexico City. De titel zou dan ook The Boys: Mexico zijn. Verdere details over het plot zijn onbekend.

Bekenden


De serie van Sony Pictures Television en Amazon MGM Studios zou Gareth Dunnet-Alcocer als schrijver krijgen. Hij is bekend van zijn script voor de film Blue Beetle met Xolo Maridueña. Erik Kripke is weer uitvoerend producent.

Opvallender is dat Diego Luna (Andor) en Gael Garcia Bernal (Werewolf by Night) ook optreden als producenten en mogelijk rollen krijgen in de bikkelharde reeks.

The Boys


Recent werd de strek ontvangen spin-off Gen V afgerond en ergens volgend jaar verschijnt het vierde seizoen van de moederserie The Boys. Een exacte datum is er nog niet.The Boys seizoen één tot en met drie en de spin-off Gen V kijk je nu op Prime Video, evenals de animatieserie The Boys Presents: Diabolical.

Aanbevolen artikelen