search
Nostalgie en gewaagde grappen in 'Ted': grofgebekte teddybeer gaat los in nieuwe trailer

Nostalgie en gewaagde grappen in 'Ted': grofgebekte teddybeer gaat los in nieuwe trailer

De grofgebekte teddybeer gaat terug naar de jaren 90 in de nieuwe serie van Peacock.

Glenn Walsh
Na twee succesvolle films is het voor Ted nu tijd om naar het kleine scherm te komen. De grofgebekte teddybeer komt naar de televisie met een gloednieuwe serie op Peacock, en de streamingdienst komt zojuist met de nieuwste trailer.

Het toepasselijk getitelde Ted is een prequel op de films, gericht op de titulaire teddybeer en zijn beste vriend, John Bennett. Terwijl John werd gespeeld door Mark Wahlberg in de films, zal deze serie plaatsvinden tijdens de tienerjaren van de personages.

Echte vriendschap


Onlangs bracht de streamingdienst al een teaser uit, maar zojuist is de volledige trailer van de aankomende serie te bekijken, waarin iedereen een eerste uitgebreide blik krijgt op de capriolen van de tiener John en zijn beste vriend.

In de Ted TV-serie wordt John Bennett gespeeld door Max Burkholder, ook wel bekend van Parenthood. De hoofdcast bestaat verder uit Alanna Ubach, Scott Grimes en Giorgia Whigham. Seth MacFarlane zal de rol van Ted opnieuw vertolken.

De vroegere jaren


De serie zal zich afspelen in 1993, waarin Ted weer in het ouderlijk huis woont in Framingham Massachusetts met zijn beste vriend, de 16-jarige John Bennet. Ted mag dan een slechte invloed zijn op John, maar aan het eind van de dag is hij een loyale vriend die altijd bereid is om zijn nek uit te steken voor vriendschap.Op 11 januari gaat Ted in première op streamingdienst Peacock. Het is nog niet bekend of de serie in Nederland te streamen zal zijn.


Aanbevolen artikelen