search
Deze spannende Netflix-thriller uit 2023 ben je misschien al vergeten, maar blijft een dikke aanrader

Deze spannende Netflix-thriller uit 2023 ben je misschien al vergeten, maar blijft een dikke aanrader

De serie The Diplomat verscheen eerder dit jaar, maar door de vele andere releases ben je deze misschien alweer vergeten.

Bram de Groot
Met bijna iedere dag wel een nieuw seizoen van een bestaande serie of een compleet nieuwe serie of film barst het op Netflix van de content. Gezien het feit dat we richting het einde van 2023 gaan, werpen we een blik op de beste series op de streamer die je mogelijk nog niet hebt gezien.

De serie The Diplomat verscheen in april 2023, met rollen voor onder andere Keri Russell, Rufus Sewell, David Gyasi, Ali Ahn, Rory Kinnear en Ato Essandoh. Het eerste seizoen telt acht afleveringen tussen de 44 en 56 minuten.

Internationale crisis


In de politieke thriller speelt Russell het personage Katherine "Kate" Wyler. Ze is de nieuwe ambassadeur van de Verenigde Staten in het Verenigd Koninkrijk. Haar belangrijkste taak is het bezweren van een internationale crisis.

Tijdens deze zware taak smeedt ze strategische allianties en past ze zich aan haar nieuwe plek in de schijnwerpers aan. Ze moet tussendoor ook nog haar verslechterende huwelijk met collega-carrièrediplomaat Hal Wyler zien te onderhouden.

Dikke hit


De serie was gelijk een groot succes en wist de andere Netflix-hit The Night Agent gelijk van de troon. SerieTotaal-recensent Tim Bouwhuis gaf The Diplomat een nette drie sterren.Na de release van het eerste seizoen werd het tweede seizoen van The Diplomat aangekondigd door Netflix. Lees meer over die aankondiging in het artikel Het tweede seizoen van 'The Diplomat' is nu al bevestigd.


Aanbevolen artikelen