search
Deze aflevering van 'Stranger Things' had nooit gemaakt mogen worden: de grootste teleurstelling

Deze aflevering van 'Stranger Things' had nooit gemaakt mogen worden: de grootste teleurstelling

Oei! Verpest deze aflevering het hele seizoen van de hitserie Stranger Things?

Adriënne Koolen
Elke aflevering van Stranger Things was een enorme hit, op één na. Deze aflevering valt om alle verkeerde redenen op en voelt overbodig. Het is dan ook geen verrassing dat deze aflevering gezien wordt als de slechtste uit de serie.

De ultieme Stranger Things fans hebben misschien al wel een idee om welke aflevering dit gaat. Het is de zevende aflevering van seizoen 2, getiteld The Lost Sister. De score op IMDb is niet astronomisch laag, maar wel de slechtste van Stranger Things, namelijk een 6,1.

Een ander soort Stranger Things


Het opvallende aan deze aflevering is dat het verhaal afwijkt van het grote plot en zich enkel en alleen focust op Eleven. Ze probeert zichzelf beter te begrijpen door opnieuw contact te maken met haar ‘zus’ Kali, een ander proefpersoon uit het laboratorium.

Dit zou in theorie een hele sterke aflevering kunnen zijn, maar in de praktijk bleek niets minder waar. De aflevering heeft geen connectie met de rest van het seizoen, waardoor de samenhang en de verhalen worden onderbroken.

Geen goede personages


Het grootste kritiekpunt was echter de nieuwe personages. Zij waren meer karikaturen dan echte mensen en dit zorgde voor een zinloos verhaal.De aflevering was bedoeld om meer inzicht te krijgen in het leven en de krachten van Eleven, maar uiteindelijk zorgde het voor de grootste anti-climax. De Duffer-broers zagen dit waarschijnlijk ook in, want Kali en haar vrienden zijn nooit meer genoemd.

Te streamen op Netflix


Stranger Things is te streamen op Netflix.Aanbevolen artikelen