search
Dikke domper voor de geliefde scifi-serie met Adrianne Palicki

Dikke domper voor de geliefde scifi-serie met Adrianne Palicki

Het melkwegstelsel is geheimzinnig, maar deze scifi-serie stelt je pas echt voor een raadsel.

Valeria Milić
Seth MacFarlane's The Orville heeft tot nu toe drie seizoenen en is te streamen op Disney+. Ondanks de bekendheid en de waardering is de status nog steeds niet bekend.

In de podcast Inside of You had Adrienne Palicki, die Kelly Grayson speelt, geen positief nieuws. The Orville is nogal lastig te filmen, daarnaast is de serie niet zo makkelijk in een bepaalde categorie te plaatsen.

Geen cent te makken


Desgevraagd onthulde Palicki dat ze momenteel niet betrokken is bij The Orville. Palicki: "Nee, dat doe ik niet langer".

"Ik weet ook niet wat er gaande is met 'The Orville', het is geen makkelijke serie. Er zit ontzettend veel tijd tussen de seizoenen doordat Seth [MacFarlane] alle afleveringen zelf wilde schrijven. Op een gegeven moment hadden we echt geen cent te makken," aldus Palicki.

Vierde seizoen?


Volgens maker en hoofdrolspeler MacFarlane zelf heeft The Orville ook te maken met vooropgezette ideeën. In gesprek met TVLine gaf MacFarlane echter ook aan dat het streamen op Disney+ uiteindelijk in het voordeel van de serie werkt.MacFarlane: "Mensen denken dat 'The Orville' een ding is, bijvoorbeeld een komedieserie. Als ze er dan voor gaan zitten blijkt het anders in elkaar te steken. Het feit dat 'The Orville' nu op Disney+ gebinged wordt is een positief signaal wat betreft een vierde seizoen, maar waar dit over zal gaan? Dat weet ik zelf nog niet eens".

Kijk The Orville op Disney+.


Aanbevolen artikelen