search
Actieserie vol mooie mensen slaat in als bom en stormt direct Netflix top 10 binnen

Actieserie vol mooie mensen slaat in als bom en stormt direct Netflix top 10 binnen

De actieserie 'Obliterated' doet het uitstekend in haar eerste dagen op Netflix.

Bas de Kramer
Er is op 30 november een nieuwe actieserie verschenen op Netflix genaamd Obliterated en deze komische actieserie wordt gelijk zeer goed bekeken. De serie behoort momenteel tot de 10 meest bekeken series op de streamingsdienst.

De serie gaat over een Special Forces-team dat de verijdeling van een bomaanslag viert met een nacht vol met alle geneugden des levens, maar krijgt dan plotseling te horen dat hun missie nog helemaal niet voorbij blijkt te zijn.

Kater


Er zit dus niets anders op dan hun roes uit te slapen en weer aan het werk te gaan. Daar is echter amper tijd voor. De bom die zij ontmanteld dachten te hebben blijkt nep te zijn en nu moeten ze met hun zware katers op zoek naar de echte bom.

Nick Zano speelt teamleider Chad McKnight en Shelley Henning geeft gestalte aan CIA-agente Ava Winters. Obliterated is afkomstig van Cobra Kai-makers Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg en Josh Heald. De reeks bestaat uit acht afleveringen.

Kijken


Geen keiharde serieuze actie, maar als je zin hebt in mooie mensen en vertier zoals je bijvoorbeeld van Cobra Kai of Baywatch gewend bent, dan kom je hiermee zeker aan je trekken!Kijk de serie op Netflix.

Aanbevolen artikelen