search
'Virgin River' rondt na 5 seizoenen eindelijk deze absurde verhaallijn af

'Virgin River' rondt na 5 seizoenen eindelijk deze absurde verhaallijn af

Het werd eens tijd: 'Virgin River' heeft eindelijk een einde gemaakt aan deze langlopende verhaallijn.

Nina Beerendonk
Een verhaallijn die al begon in seizoen 1 van de Netflix-serie Virgin River is nu eindelijk geëindigd, in het tweede deel van seizoen 5. Tot de grote opluchting van het publiek beviel Charmaine eindelijk van haar tweeling.

De laatste twee afleveringen van het vijfde seizoen verschenen op 30 november op Netflix. De afleveringen hebben een kerstachtig tintje en beantwoorden een hoop vragen die over waren gebleven na het eerste deel van seizoen 5.

Eindelijk bevallen


En de afleveringen gaven fans gelukkig ook waar ze het meeste op hoopten. Charmaine heeft duidelijkheid gegeven over de vader van haar tweeling, en nog belangrijker: ze is na vijf seizoenen eindelijk bevallen.

Zoals fans zich nog zullen herinneren, hoorde Charmaine aan het einde van seizoen 1 dat ze in verwachting was. Aangezien ze een friends-with-benefits-relatie met Jack had, vertelde ze hem dat hij de vader was. Dat veroorzaakte spanning tussen Jack en Mel, maar Jack liet Charmaine weten dat hij haar en de baby zou steunen.

Grap?


Charmaine ontdekte later dat ze een tweeling zou krijgen en vertelde Jack eerlijk over de echte vader van de kinderen. Dat was een man met wie ze een one night stand had gehad, niet Jack. Er gingen een hoop afleveringen voorbij zonder dat Charmaine beviel. De zwangerschap leek op een gegeven moment eindeloos door te gaan.Fans begonnen zich af te vragen of de schrijvers een grap aan het uithalen waren, waardoor sommigen zelfs stopten met kijken. Maar nu is er dus eindelijk een einde gemaakt aan de verhaallijn. Op kerstavond beviel Charmaine van haar tweeling, nadat ze erachter was gekomen dat Calvin de vader was.

Vier jaar zwanger


Hoewel er in de echte wereld vier jaar zijn verstreken sinds Charmaine ontdekte dat ze zwanger was, zijn er in de wereld van de serie slechts zes maanden voorbij gegaan. De makers hebben hiernaar een verwijzing in de aflevering gestopt. Charmaine zegt op een gegeven moment namelijk: "Het voelt alsof ik al jaren zwanger ben".Dat is ook gedeeltelijk waar, in ieder geval voor de kijkers. Gelukkig is het wachten nu dus eindelijk voorbij. Bekijk Netflix.Aanbevolen artikelen